Emirdağ Devlet Hastanesi'nde Başarılı Ameliyatlar

Haberler / Sağlık

Emirdağ Devlet Hastanesi'nde Başarılı Ameliyatlar

Emirdağ Devlet Hastanesinde uzman doktor sayısının bir hayli arttığını geçtiğimiz günlerde belirtmiştik. Genç uzman doktorlara baktığımızda doktorların en yeni bilgilerle donanımlı ve biz Emirdağlılara hizmet aşkıyla dolu olduklarını görüyoruz. Bunlardan birinin de uzun zamandır ilçemizde göre yapmakta olan Mustafa Metin. Edinilen bilgilere göre Uzman Doktor Mustafa METİN'in talepleri doğrultusunda eksik araç ve aletlerin hastane yönetimince tamamlanmasıyla başarılı prostat ameliyatları yapılmaya başlanmıştır. Yaşı kırkı geçen erkeklerde oldukça yoğun görülen prostat hastalığının ameliyatı mümkün. Prostat ameliyatları için büyük şehirlerdeki hastaneleri tercih eden hemşehrilerimizin Emirdağ Devlet Hastanesini de düşünmeleri öneriliyor.Geçtiğimiz hafta emekli öğretmen Recep ÖZER çevresinin kendisine büyük şehirlerde prostat ameliyatı olmasını tavsiye etmelerine ve birçok seçeneğinin olmasına rağmen Emirdağ Devlet Hastanesini tercih ederek Çarşamba günü TUR-P (prostatı elektrikli bıçakla parçalayarak çıkarma) yöntemiyle ameliyat, Cuma sabahı da taburcu oldu. Özer, Uzman Doktorun hastalarının pansumanlarını da kendisinin yapmasının kendisini şaşırttığını belirterek "Ben yurdun birçok ilinde görev yaptım ve hastanelere gittim hiç böyle bir şey görmedim. Böyle bir ilgi dolayısıyla da çok memnun kaldım" dedi.
Recep Bey kendisinin memnuniyetine rağmen tanık olduğu ve kendini üzen bir olayı da şöyle anlatıyor. Benimle birlikte yaşlıca bir amca da prostatından şikayetçiydi. Doktor Bey ameliyat olması gerektiğini söyleyince şu cevabı verdi:"Ben burada ameliyat olmam, personel beni aşağılıyor ve ben buraya güvenmiyorum" dedi.
Konuyla ilgili olarak konuşan Özer: "Genç doktorların meslek hayatlarının başındaki bu ilgi ve heyecanı görüyorum; hemşireler, uygulama öğrencileri ve temizlikçiler de gayet kibar ve ilgili. Bu ilgi ve saygının karşılıklı olduğunu saygı görmek için saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum. Hastane personeline bu çalışma ortam ve şartlarını sağlayan hastane yönetimine de teşekkür ediyorum" dedi.

  • Güncelleme: 11.12.2011 22:14
  • Okunma: 3118

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • Hacı Gider

    Gelen doktorların neden burada kalmadıklarını düşünmek lazım. Hiç bir pratisyen ve uzman doktor burada kalmak istemiyor. Şimdikilerde zorunlu hizmeti bitince gidecekler. hastanede kimse kalmak istemiyor

  • karaduman

    hastane iyi yönetilmediği için gelen uzman doktorlar burada durmuyor. Başhekim değişmeli artık hastanede değişim şart

  • hamza celiker

    ben hamza celiker hollandada, cok sevindim yeni doktorlarimizin emirdag hastanesinde gorev yapdigini, insallah bunu sonuna kadar devam ederler, ve bizleride afyon veyat eskisehir gibi yerlere sevk etmezler ve yollarda rezilik cekmeyiz, bizim kendi hastanemiz dururkan ve basari dokdorlarimiz varken neden baska yerlerde muayne olalim kendi hastanemiz dururken neyse yeni gorevinde basarilar dileriz saygi ve sevgiler kucak dolusu hollandali hamza celiker

  • emirdağlı

    son dönemde devlet hastanemize 15 e yakın uzman atanmış
    çok da güzel olmuş
    artık bizi afyona mahkum etmeyecekler
    Allah razı olsun

  • ercüment

    inşallah bunlarıda kaçırmayız.

  • turist

    allah razi olsun allah,da onlara yardimci olsun