Emirdağ Doğalgaz Hatlarına Gaz Verildi

Haberler / Güncel

Emirdağ Doğalgaz Hatlarına Gaz Verildi

Emirdağ Belediyesi ve Aksa Afyon Doğalgaz A.Ş. tarafından yapılan doğalgaz çalışması ve altyapı çalışmalarının 16.12.2017 tarihinde tamamlandı. Yapılan çalışmaların ardından Yenidoğan Mahallesi ve Çilli Mahallesi’nde doğalgaz hattı çekilen yerlerin büyük bir bölümüne 18.12.2017 tarihinden itibaren doğal gaz dağıtımına başlandığı Aksa Doğalgaz şirketi tarafından duyruldu.

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ‘’ "İlçe girişine kadar olan ana hattın yaklaşık bir yıl içerisinde tamamlanması bekleniyordu. Bugün itibariyle alt yapı çalışmalarını tamamlanmış olup ilçemiz Yenidoğan ve Çilli Mahallelerimizde bulunan hatlara büyük bir ölçüde doğalgaz verilmeye başlamıştır.’’

‘’Amacımız ilçemize en iyi hizmeti vermektir’’
"Emirdağ Belediye Başkanlığı olarak doğalgaz gibi önemli bir hizmetin daha fazla geciktirilmemesi için ilçe içerisindeki çalışmaların öne çekilmesi ise en büyük hedeflerimizden birisini oluşturuyordu. Emirdağlı Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Temennimiz her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sağlamaktır."dedi.

  • Okunma: 4911

Yorumlar (0)Yorum Yap