Emirdağ-Elhan Köyü Altgeçidi Yapılıyor

Haberler / Güncel

Emirdağ-Elhan Köyü Altgeçidi Yapılıyor

Emirdağ çevreyolu üzerinde birçok kazanın meydana geldiği yerlerden birisi olan Emirdağ Çevreyolu- T.Akören- Elhan köyü alt geçidi projesinde sona yaklaşıldığı bilgisine ulaşıldı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu tarafından verilen bilgiye göre; Emirdağ Çevre Yolunda Elhan köyü, Türkmenakören Köyü halkının tarafından uzun zamandır beklediği alt geçit projesinde sona yaklaşıldı. 4 Ekim 2017 tarihinde Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile müteahhit firma arasında söz konusu işin sözleşmesi imzalanmıştır. Yakın zamanda inşaatına başlanacak olan Elhan Türkmenakören alt geçit projesi için emeklerini ve gayretlerini esirgemeyen Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya'ya teşekkür ederken ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.

Alt geçit projelerinin devam edeceği ve diğer sorunlu yollarla ilgili çalışmaların yapıldığı ve önümüzdeki günlerde inşaatın başlanacağı alınan bilgiler arasında...

  • Okunma: 8504

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Mehmet Koylu

    emegi gecenlerden allah razi olsun ozelikle serkan koyuncuya tesekur savolsun cok ugrasti

  • Kadir KOCABAŞ

    YAPILAN ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞTAN GEÇ DE OLSA DÖNÜLDÜ.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

  • Eyüp kocabaş

    İnşaallah yapılırsa büyük bir yanlıştan dönülmüş olur. Başta yapılan bir hatanın sonucu iki köy de çile çekti. Yine de emeği geçenlere teşekkür ediyorum.