Emirdağ Emniyet'ten Jet Operasyon

Haberler / Güncel

Emirdağ Emniyet'ten Jet Operasyon

Emirdağ Cumhuriyet Meydanından bulunan bir markete giren 3 hırsız içeride sigara raflarını ve kasadaki paraları boşalttı. O anlar Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE tarafından tarafından kaydedildi.

Olay, Emirdağ Cumhuriyet Meydanından bulunan bir markette yaşandı. Kapüşonlu 3 hırsız gecenin ilerleyen saatlerinde iş yerine geldi. Hırsızlar uğraşın ardından marketin yanındaki kepengi ve kapıyı kırıp içeri girdi. Yaklaşık 15 bin lira değerinde sigara çalan hırsızlar geldikleri yerden kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın market sahipleri tarafından 4 Kasım 2017 Cumartesi sabahı fark edilmesinin ardından Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı hırsızlık ekipleri tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı ve olayla ilgili alınan şüpheli ifadelerinin ardından ekipler tarafından eş zamanlı adreslerde arama yaptı. Cumartesi günü akşam saatlerinde bir evin balkonunda 5 poşet içerisinde sigaralara ulaşan ekipler şüphelileri Emirdağ ve Eskişehir'de arama çalışmaları devam ediyor. Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarısı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken; olay hakkında geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

  • Okunma: 5912

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Betül Şaylak

    Helal olsun Emniyet güçlerimizin Allah yardımcısı olsun...