Emirdağ Esnafı Başkanını Seçiyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Esnafı Başkanını Seçiyor

Yaklaşık 900 üyesi ile Emirdağ'ın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda seçim süreci hızlı bir şekilde işlemeye devam ediyor. 6 Ocak 2018 Cumartesi günü Emirdağ esnafı başkanını seçecek.

Mevcut başkan Muzaffer Aşık'ın yanı sıra, başkan adayı olmak isteyenler adaylık başvurularını yapmaya başladı. Eylül 2017'de aday olacağının sinyallerini veren berber Hasan Şevik başvurusunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Yaz aylarından bu yana gidilmedik esnaf bırakmayan Hasan Şevik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2007 yılından bu yana Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığını sürdüren Muzaffer Aşık da yeniden aday olması beklenen isim olarak çalışmalarını sürdürüyor. 2007 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan restaurant işletmecisi Muzaffer Aşık'ın ve berber Hasan Şevik'in yanı sıra başka isimlerinde aday olabileceği sürpriz isimler esnaflar arasında konuşulmaya başlandığı alınan bilgiler arasında.

  • Okunma: 4032

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • cabbar

    Sayin emirdagli Hemserilerim gelin Sabri efeyi veya Zalim Bilali secelim ancak bunlar kurtarir .

    selamlar deli Cabbar

  • ozemirdagli

    Muzaffer asik yeniden olur hasan sevik baskanlga kadar kimsenin kapisinun onunden gecmedi saygilarimla

  • Hakkı

    Açık ara farkla Hasan Şevik'in kazanacağı bir seçim olacaktır.Esnafımız Muzaffer başkandan yana değil bu sefer , sebebini herkes biliyor.Kazanan Emirdağ olur inşallah.

  • Esnaf

    Hasan Bey Esnaflığı, İnsanlığı ve sağduyusuyla emirdağda sevilen sayılan bir insandır. Başkanlığı benim gözümde haketmiştir. Oy verirken sağ duyulu olalım.

  • Servet

    İnsanlar Muzaffer başkandan soğudu artık.Hasan bey bir adım önde bu seçimde.Ve tüm tanıdıklarım da Hasan beyi destekliyor ne hikmetse.