Emirdağ Huzurevi Sakinleri Bayramda Unutulmadı

Haberler / Güncel

Emirdağ Huzurevi Sakinleri Bayramda Unutulmadı

Emirdağ protokol üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla Emirdağ Huzurevi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Törene Emirdağ ilçe Kaymakamı Hüseyin Sayın, Ak Parti Emirdağ ilçe Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Jandarma Komutanlığı , İlçe Emniyet, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Tarım, Emirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, İlçe Vergi Dairesi, İlçe Orman İşletme Şefliği, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Emirdağ Huzurevi Müdürü Mustafa Topkaya diğer protokol üyeleri ve kurum amirleri katıldı.

Emirdağ Huzurevi Müdürü Mustafa Topkaya tarafından karşılanan protokol üyeleri, huzurevi sakinlerinin ellerini öperek bayramını kutladılar. Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek onların istek ve dileklerini dinleyen protokol üyeleri huzurevi sakinleriyle hoş saatler geçirdiler, onlarla hasbihal ederek, sonra iyi bayramlar dileğinde bulundular...

Emirdağ Huzurevi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılanlar, Emirdağ huzurevi sakinleri ve çalışanlarının bayramını kutladılar. Emirdağ ilçe Kaymakamı Hüseyin Sayın, huzurevinde bulunan yaşlıların hal ve hatırlarını sorarak, onlarla sohbet etti.
Emirdağ Huzurevi Müdürü Mustafa Topkaya ve personeli misafirler ve huzurevi sakinlerine ikramlarda bulundular. Emirdağ'da düzenlenen bayramlaşma programları, kurban bayramının 4'üncü gününde, Emirdağ ilçe protokolünün Huzurevi bayramlaşma programı ile son buldu.

  • Okunma: 2304

Yorumlar (0)Yorum Yap