Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Binasında

Haberler / Güncel

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Binasında

2015 yılında yapımına başlanan ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası tamamlandı. Eskişehir Yolu Üzeri Adliye Karşısı’nda 2015 yılında yapımına başlanılan ve inşaatı devam eden ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Binanın geçtiğimiz günlerde tamamlanmasının ardından ilçemiz Afyonkarahisar Yolu Üzerinde (Atatürk Caddesi) hizmet veren Emirdağ Emniyet Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirliği Eskişehir Yolu Üzerindeki yeni binaya taşındı. 2015 yılından bu yana yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü’ne ait yeni binanın toplam alanı yaklaşık 1950 metrekare ve binanın yaklaşık olarak 3 milyon TL’ye mal olduğu öğrenildi.

İKİ BİRİM DE YENİ BİNADA HİZMET VERECEK

Bunun yanı sıra daha önce ilçemiz Kaymakamlığı’nda hizmet veren Emniyet Müdürlüğü’ne ait Trafik Tescil Büro Amirliği ve Pasaport Büro Amirliği de bundan böyle Adliye Karşısındaki yeni binada hizmet verecek. Bütün birimlerin yeni binada toplanması ve çalışma alanının genişlemesiyle Emniyet Müdürlüğü’nün burada daha rahat çalışması bekleniyor.

Yine edinilen bilgilere göre yeni binanın hizmete girmesiyle beraber önümüzdeki günlerde ilçemizdeki mobese kamera sayısının da arttırılması bekleniyor. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılması beklenirken yeni binanın ilçemize ve halkımıza hayırlı-uğurlu olmasını diliyoruz. > Emirdağ Gazetesi

  • Güncelleme: 10.02.2018 23:08
  • Okunma: 6725

Yorumlar (0)Yorum Yap