Emirdağ Lobisi Güçleniyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Lobisi Güçleniyor

45 yıl sonra Emirdağ'dan ayrılan 'Emirdağ Lisesi' mezunları, Eskişehir'de bir araya Geldiler. Gecede amaç, bir araya gelirken hem hasret gidermek, hem de kazandıkları tecrübe, eğitim ve ferdi yeteneklerini bir araya getirerek, bu kazanımlarını tekrar doğdukları memleketlerine ve topluma verebilmenin yollarını çizmek için ilk çalışmaları başlattılar.

70'li yıllarda Emirdağ'da lise öğrenimi sonunda, çoğu eğitim ve iş hayatı nedeniyle, Türkiye'nin ve Avrupa'nın her yerine dağılan bu jenerasyon "doğdukları toprak hasreti" bir araya gelme çalışmalarına başlamışlar. Çalışmaları başlatan Atilla Biçer iki yıl içerisinde, arkadaşlarının adres, telefon, sosya medya ve e-mail'lerini bir araya getirmiş veiletişime geçerek bir gece düzenleme ihtiyacı duyduklarını dile getirdi.

"70 Kuşağı"toplantı gecesine katılanlar şü isimlerden oluşuyordu;
Atila Biçer, İbrahim Sayın, Nusret Özkan, Zeki Kartal, Sait Çıldır, Turan Ünlü, Sezai Keskin, BIYIK, İlker Özokçu, Dr.Nihat Altınel, Vedat Alp, Cahit Aras, Kadir Harlak, Ali Hikmet Ateş, Adnan Erkart, Şükrü Çiçek, Özcan Emek, Bilen Özel, Cemil Manav ve İbrahim Demirel"

Tüm katılımcılar konuşmalarında, bu toplantıları daha ileri safhalara taşımaları gerektiğini, boş yeme içme geceleri değil, birlikte çalışarak Emirdağ lobisini oluşturmak için çalışmalar yapmaları gerektiğinin altını çizdiler. Gazetetürk

  • Okunma: 3407

Yorumlar (0)Yorum Yap