Emirdağ MEM'de Müdürler Ne Olacak?

Haberler / Eğitim

Emirdağ MEM'de Müdürler Ne Olacak?

Haziran ayı içerisinde değiştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin görevlendirilmesiyle ilgili yönetmelik gereği Emirdağ'daki 17 okul müdürünün 4 yıl ve üzeri müdürlük görevi olmasından dolayı görevlerinden alınacağıyla ilgili bilgiler Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinden duyurulmuştu. Bu süre içerisinde Emirdağ'da hareketlilik başlamıştır. Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış'ın görevinin sona ermesinin ardından yaşanan süreçte geçtiğimiz günlerde okul müdürlerinin puanları belli oldu.

Emirdağ Mili Eğitim müdürlüğünün yanı sıra Emirdağ da İlk ve orta öğretim kurum müdürlerinde de büyük değişiklikler olacak. Emirdağ Sağlık Meslek Lisesi ve Adayazı İlköğretim Okulu Müdürleri görev süresi dolmadığı için sabit kalırken 8 Okul Müdürü Müslüm Ünal (95.69), Üzeyir Yörü(90,5), Adem Tanrıverdi(93,5), Yalçın Uçak(92,12), Ali İhsan Durmuş(89,6), F. Levent Aytek(96,77), Salih Koca(91), Ali Kubat(85,9) puan aldılar. İsmi geçen müdürler 75 puan ve üzeri alarak ister okullarında isterlerse başka okulları tercih ederek müdürlükleri devam edecek. Müdürlükleri düşen okullarda ise yeni atama yapılana kadar müdürler görevlerinin başında olacakları alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Bu arada Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi Müdürü Halil Çil getirildi.

  • Okunma: 4745

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • ahmet

    adem hocam milli eğitim müdürü olsana bu ilçeye sen yakışıyosun aslan hocam

  • Barbaros

    Milli Eğitim Bakanlığı yapabilecek okul müdürleri 75 puanı geçememiş diğer taraftan da ilçenin Milli Eğitim Müdürüne bak bu tablo kosaca Türkiye'nin özeti...

  • Eğitimci..

    Eğitim gibi son derce önemli bir konuda yapılan haksızlıklara Emirdağ'lıların sessiz kalması,yorum yapmaması üzücü,düşündürücü..Niye tepki göstermiyorsunuz Sevgili Emirdağ'lılar?Puanlama tablosuna bakın, ve puanları düşük olup da listede adı olmayan çok değerli bazı Müdür arkadaşların yerine kimlerin geleceğini tahmin edebiliyor musunuz?O düşük puan arkadaşlardan özellikle İbrahim Karadağ'ın yukarıdaki bazı müdürlerden neyi eksik?Elinizi vicdanınıza koyun.Yazık,Çok yazık oluyor Emirdağ'a..

  • horoz necmi

    Horozda mı yoktu emirdağda vay eğitimin haline

  • yok canım sen de

    şimdi benim anlamadığım Halil çil adlı arkadaş okul müdürüyken 75 üstü puan alamadı biz de bunu ödüllendirdik milli eğitime mi getirdik oluyor ne oluyor aslan amcam bi anlatın bana

    aşk var mı aşk bunu bilenler iyi bilir siz aşktan söz edin!!!!