Emirdağ Mezarlığına Taziye Yeri Yapıldı

Haberler / Güncel

Emirdağ Mezarlığına Taziye Yeri Yapıldı

Emirdağ Belediyesi tarafından bu zamana kadar İlçemiz Kabristanlığında gerçekleştirilen dış cephe çevre düzenlemesi , temizlik , bakım , onarım , peyzaj hizmetlerinin yanı sıra unutulmaya yüz tutan mezarlıkların yeniden gün yüzüne çıkarılması , zararlı ot , ağaç ve bitkileri budama , silinen mezarlık yazılarının boyanması gibi çalışmalar vatandaşların takdirini toplarken , kamuoyunda çoğu sivil toplum örgütü ve belediyeler tarafından emsal teşkil edilen bir proje olarak yankı uyandırmıştı.

İlçe Kabristanlığı konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN,’’ Acılar paylaşılarak azalır.’’ Düsturuyla ilçe kabristanlığına bir taziye yeri yapılması için çalışmaların başladığını kısa bir süre önce duyurmuştu.

Çalışmalarının ivedilikle gerçekleştirilen ilçe kabristanlığı taziye yerinin yapımının sonlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu Emirdağ Belediyesi yetkilileri tarafından duyuruldu. Başkan Kargın, taziye eviyle Emirdağlı vatandaşların cenaze defin işlerinin ardından taziyeleri kabul edeceği , aynı zamanda Emirdağ Belediyesi ekiplerince sağlanacak çeşitli imkan ve olanaklarla faydalı bir hizmet olacağını söyledi.

TAZİYE YERİ TAMAMLANDI,SIRA TAZİYE EVLERİNDE

İlçe Kabristanlığındaki taziye yerinin tamamlanmasının ardından ,Emirdağ Sosyal Tesisleri Gönül Sarayı bünyesinde hem bayanlar hem erkekler için taziye evleri oluşturacaklarını söyleyen Başkan Kargın , gerekli bilgileri ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.Taziye evlerinin gerekli alt yapı çalışmalarının ilkbahara kadar tamamlamayı hedeflediklerine değindi.

  • Okunma: 5942

Yorumlar (0)Yorum Yap