Emirdağ MYO’da Açılış Heyecanı

Haberler / Güncel

Emirdağ MYO’da Açılış Heyecanı

Emirdağ Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Emirdağlı hayırseverler Prof.Dr.Nijat Bilge ve İşadamı Fehmi Denizli tarafından yaptırılan, Laboratuar Binası ve Spor Salonu Tesislerinin açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yaptı...

Kalabalık bir protokolun katılımıyla gerçekleştirilen açılış proğramında, hayırsever Emirdağ'ın iki güzide insanına Bakan Eroğlu tarafından verilen plaketle açılış taçlandırıldı...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Büyük millet ve devlet olmamızın engellenmesi için birtakım oyunlar, planlar uygulanıyor ama onları aşmak için güçlü olmamız gerekiyor. Şevk ve heyecanla çalışmamız, 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamamız gerekiyor." dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde gençlik ve spor merkezi, konferans salonu ile laboratuvar binasının açılış töreninde, eğitimin önemine işaret etti.

Eğitime önem vermeyen milletlerin tarih sahnesinden silineceğini vurgulayan Eroğlu, buna karşın güçlü milletlerin de eğitimi her zaman ön planda tuttuğunun altını çizdi.

AK Parti hükümetlerinin eğitime verdiği önemi, en fazla bütçe payını bu alana ayırarak gösterdiğini belirten Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yüzden şu anda milli eğitime ayrılan bütçe, bir numara. Gelecek nesillerin çok iyi yetişmesi lazım. İyi bir nesil yetiştirmek için eğitim önemli. Bunun içinde fiziki imkanlar hazırlamak gerekiyor. Büyük düşünmek, Türkiye için çok önemli. Çünkü Türkiye'nin etrafı sarılmak isteniyor. Büyük millet ve devlet olmamızın engellenmesi için bir takım oyunlar, planlar uygulanıyor ama onları aşmak için güçlü olmamız gerekiyor. Şevk ve heyecanla çalışmamız 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamamız gerekiyor."

Eroğlu, hedefi olmayan milletlerin de tarih sahnesinden silineceğini dile getirerek, Türkiye'nin büyük hedefleri olduğunu ve bunun da gerçekleştirileceğini aktardı.

Konuşmasının ardından Emirdağ Gençlik ve Spor Merkezi, konferans salonu ile laboratuvar binasının açılışını gerçekleştiren Eroğlu, merkezin bahçesiyle Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikti.

Açılışa Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam ve Emirdağ'lı vatandaşlar katıldı.

  • Okunma: 3142

Yorumlar (0)Yorum Yap