Emirdağ Olarak Seçime Hazırız

Haberler / Siyaset

Emirdağ Olarak Seçime Hazırız

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, "Ak Parti Emirdağ ilçe teşkilatı olarak her daim seçime hazırız" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Koyuncu, erken seçim kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dünyada olup bitenler, Suriye'de yapılan operasyon, ülke ve dünya ekonomisindeki hareketlerden dolayı ve belirsizliğin bir an önce ortadan kalkması açısından erken seçimin kaçınılmaz olduğu ortaya çıkmıştır. Emirdağ ilçe teşkilatı olarak her daim seçime hazırız. Sadece Emirdağ teşkilâtı değil bütün Türkiye teşkilatlarımız seçime hazırdır" dedi.

Seçimin ülkeye hayır getirmesi temennisinde bulunan Serkan Koyuncu, Ak Parti'nin bu seçimden de zaferle çıkacağını kaydetti.

  • Okunma: 2988

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • alp kılıç

    CENGİZ SAĞLAMI MİLLETVEKİL OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ EMİRDAĞ İÇİN ENİYİ ADAY HER ZAMAN ANKARAYA GELENLERE YARDIMCI OLUYOR İŞLERİNİ YAPIYOR MİLLETVEKİLİ OLURSA ÇOK DAHA İYİ İŞLER YAPAR

  • sevim akın

    Bu seçimde ak parti afyon 1.nci aday adayı cengiz sağlam olmalı yıllarca çalıştı.bu defa Emirdağ ne yapıp etmeli 1.nci aday yapmalı bu hakkımız..