Emirdağ OSB'de Yer Kalmadı

Haberler / Ekonomi

Emirdağ OSB'de Yer Kalmadı

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti 2016 yılı son toplantısı Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe başkanlığında yatırımlar için yer tahsisi gündemi ile toplandı. Müteşebbis heyet toplantısına Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Heyet kurulu üyeleri olarak Yönetim kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe,Meclis Başkanımız Ahmet Yiğiter,Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hakan Yüksel ve Nurgül Uyar katıldılar.

Heyet üyelerince 2016 yılı Emirdağ OSB çalışmaları değerlendirildi. Ayrıca Yatırımcılara yeni tahsis edilecek arsalar gündeme geldi. Görüşmeler sonucunda Emirdağlı yatırımcılarından Oktay Çıldır ve Orbay Divrikli’ye yapacakları yeni yatırımlar için yer tahsisi yapıldı.

Aktepe yaptığı değerlendirme konuşmasında; Emirdağ Organize sanayi bölgesinin kuruluş aşamasından bu güne kadar gelen çalışmalarında Oda olarak % 30 ortağı olduğumuz müteşebbis heyette her zaman lokomotif görev üstlenildiğini, Organize sanayinin kurulması ve bugünlere gelmesinde yapılan çalışmalarda özverili olarak çalışma yaptıklarının altını çizdi. Yapılan çalışmalarda müteşebbis heyet ile uyum içinde koordineli çalışmalar yapılarak Emirdağ Organize sanayi bölgesinin bölgedeki en hızlı gelişen OSB konumuna getirdiklerini bahsetti. Yatırımcılara yapılan yeni tahsisler ile Emirdağ Organize sanayi bölgesinin % 100 doluluk oranına ulaştığını belirtti.

Aktepe çalışmaların bundan sonrada tüm hızı ile devam edeceğini 2. Etap çalışmalarının devam ettiğini ilçenin gelişmesi ve refah düzeyinin artması için bundan sonra yapılacak tüm çalışmaların oda olarak içerisinde olacaklarını söyledi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6285

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • emirdaglı

    cook guzel bır haber emirdagımız ıçın dısarıya goç versede emirdag halkı yınede memleketıne onem verıp yatırımını yapar keşke bu ımkanlar daha once verılseydı osb daha erken kurulsaydı ama zararın neresınden donulurse kardır İnsaallah devamı gelır yatırımların ve memleketımıze hayırlısı our