Emirdağ Parkelerinde İlk Üretim

Haberler / Güncel

Emirdağ Parkelerinde İlk Üretim

Emirdağ Belediyesi, üreten belediyeciliği yansıtmak adına asfalt şantiyesine ek olarak Beton Şantiyesi ve Parke taşı imalat tesisinde ilk üretim gerçekleştirildi. Deneme üretimi yapılan tesisin ilk üretimini Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın sosyal medya aracılığıyla takipçilerine bildirdi. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ” Tesis Kurban Bayramı öncesi deneme üretimine başladı.ilk etapta bir palet parke taşı üretrildi.Emirdağ’a hayırlı olsun” Dedi.

Emirdağ Belediyesi tarafından kurulan tesiste beton karma makinesi dakikada 1 metreküp beton imal ederken; 2 adet 60 tonluk çimento silosu da yer alıyor. Tesis tam kapasite ile çalışmaya başladığında 8 saatte yaklaşık 1500 metrekare parke taşı basacağı öğrenildi.

  • Okunma: 3093

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • Ülkücü

    Ülkücülüğüme laf etmek kimsenin haddine değil. Kaldı ki Uğur Başkan'ın Etrafında gezinenler ülkücülüğün neyini biliyor???uğur başkan neyini biliyor ki kendisi her dönem farklı bir oluşuma(cemaat,menzil,ülkücü,akp) girmiş birisi..bu yolu icraatı adam yapar diyen Uğur başkandı ama 60-70 Kişilik dışardan işci alacağına kendi Belediye çalışanlarıyla yapabilirdi.maksat hizmet değil Show yapmak.Kör olmak gerek bunları görmemek için.Bunu da Akp üzerinden yapmak da gayet Üzücü.Biz bu hale düşmemeliydik

  • Selim

    devleti sadece AKP den ibaret zanneden hemşerim. Aynı zihniyetle bakarsan belediyenin bütçesi de akp den geliyor. Akp de bütçeyi milletden alıyor. O zaman sende ülkücü değil AKP lisin demekki. birde karayollarına yaptırılmasını istemiyorsan parasını ver sen üstlen 2 milyon TL maliyeti zoruna gitmesin.

  • resimle olmaz diyen arkadaş haklısın..

    her yapılan eleştirilmeyeceği gibi her yapılan hizmeti de günü birlik yandaşlık gereği destek vermek zorunda da değiliz. şantiyeyle olmaz. yollar karayollarına neden yaptırılıyor. biz oyu kime attık kimi seçtik... ama hizmeti akp getiriyor. bir ülkücü olarak bunu görmek üzücü..

  • olur bal gibi

    Belediye bütcesinden çıkmaması daha iyi değilmi kardeş , asfalt şantiseyi elbetde kullanılabildiği şekilde faaliyete geçirildi, maliyeti belediyeye niye yüklensin ne güzel yapılmış işte, anadan rahatsızsınız ya, hizmetler yapılınca nasılda gücünüze gidip rahatszlanıyorsunuz,,, yiyemiyonuz de mi yandaşlar nasılda çatlıyorsunuz:)))

  • resimle olmaz..

    başkan devam ediyor showuna ama keşke şantiyeyle olsaydı...asfalt şantiyesi de var belediyenin ama karayolları atıyor asfaltı..

  • aslan

    Tüketen değil,üreten belediye. Tebrikler başkan ...Allah yardımcın olsun.

  • uygun fiyatlı hazır beton istiyoruz

    başkanımızı tebirik ederim en kısa zamanda piyasadan daha uygun fiyata hazır betonu belediye olarak satışa çıkarırlarsa emirdağ için büyük bir adım atılmış olacaktır.dularımız sizinle.