Emirdağ Spor, Bolvadin'i Devirdi

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, Bolvadin'i Devirdi

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Emirdağ Spor, lig bitimine 7 hafta kala lider Salar Belediye Spor ile arasında 3 puanlık fark devam ediyor. Hafta sonu Emirdağ'da şenlik havasında bir karşılaşma oynandı. Bolvadin Belediye Spor'u konuk eden Emirdağ Spor karşılaşmadan 1-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Ligin ilk yarısında Bolvadin'de gergin geçen karşılaşmada 3-3 beraberlikle ayrılan Emirdağ Spor, rakibini Emirdağ'da boş geçmedi ve Emirdağ Spor'la aynı puanı olan Bolvadin'i bir sıra aşağıya gönderdi. Emirdağ Spor'un bu haftadan sonra oynayacağı karşılaşmalar final havasında devam edecek ve son düzlüğe kadar şampiyonluğu kovalayacağı öğrenildi. Karşılaşma sonrasında saha ortasında taraftarıyla bir araya gelen Emirdağ Spor teknik adamı Engin Saygın; "Emirdağ Spor sonuna kadar mücadelesini devam ettirecektir. Biz bu güzel günde taraftarımızın büyük desteğiyle 3 puanı hanemize yazdırdık. Şampiyonluk yolunda önemli bir sınavdı. Haftasonu Dinar'a konuk olacağız. Bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Hafta sonu pazar günü Dinar'da Dinar Belediye Spor'un misafiri olacak olan Emirdağ Spor hafta boyunca yoğun antrenmana devam edeceği öğrenildi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4817

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Taraftar

    Deplasman maçlarına da gitmek istiyoruz ! Yönetim duy sesimizi !!!

  • Xavi

    Helal olsun Engin hocaya,siz olmasaniz takım alt liglere gider kapanirdi,kısıtlı bütçe ile büyük işler yapıyorsunuz,para yiyen trilyonlarla oynayan yönetici kılıklı medya maymunlarina çok iyi cevap veriyorsunuz,gerçekten helal olsun size

  • emirdaglı

    bolavadın geldi emirdagsporun elini öptü giti
    yönetimden ricam deplesman maçlarına araç kaldırmaları zira son maçlara doğru gıdıyoruz ve emirdagspor zırveye oynuyor takımı deplasmanda yalnız bırakmamamız gerekıyor özellikle salarspor deplasmanına taraftarın gıtmesı gerek saları yenersek ıkılı averajla lıder olur Allahın izniyle
    vesselam