Emirdağ Spor, Dinar'dan Galibiyetle Döndü

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, Dinar'dan Galibiyetle Döndü

Süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımların başında gelen Emirdağ Spor dün Dinar deplasmanında Dinar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde sadece şampiyonluk mücadelesi olan takımların başında gelen Emirdağ Spor, zorlu engeli ilk ve ikinci yarıda attığı iki gol ile geçmesini bildi. Karşılaşmaya ev sahibi ekip iyi başladı ve karşılaşmanın 15. Dakikada Murat’ın golü ile 1-0 öne geçen taraf oldu.

Golü erken kalesinde gören Emirdağspor oyunun ilerleyen dakikalarında kontrolü eline Emirdağ Spor ilk yarının uzatma dakikalarında Beyazıt ile beraberlik golünü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Maçın 50. Dakikasında Beyazıt bir kez daha sahneye çıktı ve skor 2-1 oldu. Kalan dakikalarda sahada başka gol olmayınca skor 2-1 Emirdağ Spor’un lehine sonuçlandı.

Bu hafta deplasmanda ligin 8. sırasındaki Tınaztepe Belediye Spor ile karşılaşacak olan Emirdağ Spor için tüm maçlar final havasında oynanacak. Lig lideri Salar Spor ise İscehisar Spor'u konuk edecek.

DÜZAĞAÇ SPOR 0 - 3 SUSUZ BELEDİYE SPOR
İSCEHİSAR SPOR 1 - 2 AFYONKARAHİSAR DEMİR SPOR
HÜDAİ BALLIK SPOR 0 - 11 SALAR BELEDİYE SPOR
DİNAR BELEDİYE SPOR 1 - 2 EMİRDAĞ SPOR
BOLVADİN BELEDİYE SPOR 4- 1 ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR
ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR 1 - 2 TINAZTEPE BELEDİYE SPOR

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 01.03.2017 19:44
  • Okunma: 5531

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • emirdaglı

    bu takıma destek olalım inşaallah seneye bal a cıkacaz ama takım deplesmanda yalnız kalıyor deplasmana arac kaldırmak lazım yonetime duyurulur ..