Emirdağ Spor Evinde İlk Maçına Çıkıyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Evinde İlk Maçına Çıkıyor

Afyonkarahisar Süper Amatör Lige 3 puanla başlayan takımlardan olan Emirdağ Spor, Pazar günü evinde karşılaşacağı Susuz Belediye Spor karşılaşmasının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Emirdağ İlçe Stadında gerçekleşen antrenmanlardan sonra bir gün Murat Zafer ve diğer gün Köfteci Çavuş tarafından getirilen baklava ikramları, takıma moral oldu. Emirdağ Spor'un başarılı teknik adamı Engin Saygın ise oynadıkları Demirspor ile bu hafta oynayacakları Susuz Belediye Spor takımları hakkında Afyon Odak Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Emirdağ Spor Antrenörü Engin Saygın, "Geçtiğimiz hafta karşılaştığımız Demir Spor, gerçekten çok iyi ve diri bir takım kurmuş. Bize karşı gayet ciddi ve oyununu güzel şekilde sahaya yansıtan bir oyun ortaya koydular. Skor üç ihtimale dayalı bir oyundur. O yüzden Demir Spor'u bizleri güzel bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ederim." dedi.

Emirdağ'daki Maç Pazar günü saat:13.00'da
Pazar günü Emirdağ İlçe Stadyumunda oynayacakları Susuz Belediye Spor karşılaşması ile ilgili de konuşan Saygın, "Aslında karşılaşma saat:14.00'da başlayacaktı. Susuz takımı önce ASKF'ye sonra da bizlere bu talebini iletince 1 saat geri almamızda bir mahsur görmedik.Susuz Belediye Spor da bizim kardeş takımımız 4-5 sezon önce kim şampiyon oldu hatırlanmaz, ancak yapılan kötülük ve iyilikler hep hatırlanır. O yüzden misafir takımı evimizde çok iyi ağırlayacağız. Skor ne olursa olsun, maçtan sonra kulüp lokaline giderek birlikte yemek yiyeceğiz." açıklamasına yer verdi.

  • Okunma: 3429

Yorumlar (0)Yorum Yap