Emirdağ Spor Evinde Rahat Kazandı

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Evinde Rahat Kazandı

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de mücadele eden ekiplerden Emirdağspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kayıhan Belediyespor’u konuk etti.

İlk haftasından itibaren büyük bir heyecan içerisinde devam eden Süper Amatör Küme’de 6’ıncı hafta maçları 17 Kasım Cumartesi günü oynanan müsabakalar ile başladı. Bu müsabakalardan bir tanesi ise Emirdağ ilçe stadında Emirdağspor ile Kayıhan Belediyespor arasında oynandı ve kazanan 3-0’lık skor ile Emirdağspor oldu.

HER İKİ YARIDA DA GOL

Mücadeleye kırmızı siyahlı ekip Emirdağspor hızlı başlayan taraf oldu ve dakikalad 32’yi gösterdiğinde Kadir Yıldırım, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu skor, aynı zamanda ilk yarının skoru olarak kayıtlara geçti. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikalık dilimine geçildiğinde de Emirdağ etkisi sürmeye devam etti ve 48’de Oktay kendisinin ilk, takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0’a getirdi. Bulduğu ikinci golün ardından rakibinin direncini iyiden iyiye kıran Emirdağspor, ikinci yarının sonlarına yavaş yavaş gelinirken 70’inci dakikada Murat ile durumu 3-0’a getirdi ve bu skor, aynı zamanda maçın da skoru olarak kayıtlara geçti. Zaman zaman sertlik içerisinde geçen mücadelede ev sahibi takımdan Halil Akkır, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan isim oldu.

  • Güncelleme: 20.11.2018 00:17
  • Okunma: 2457

Yorumlar (0)Yorum Yap