Emirdağ Spor Kupasına Kavuşuyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Kupasına Kavuşuyor

Süper Amatör Lig müsabakalarının bitmesine 2 hafta kala şimdiden şampiyonluğunu ilan eden Emirdağspor, kupasına İscehisarspor maçıyla kavuşuyor. Şuana kadar ligde oynadığı 20 maçta 17 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de mağlubiyet alarak en yakın rakibi olan Bolvadin Belediyespor’a 13 puan fark atan Kırmızı Siyahlılar, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşma öncesinde ASKF tarafından Emirdağ İlçe Stadına getirilecek şampiyonluk kupasına sahip olacak.

İLK MAÇ 1-1 BİTMİŞTİ

İlk yarı İscehisar İlçe Stadında oynanan müsabakada rakibiyle 1-1 berabere kalan Emirdağspor, bu karşılaşmada sertlikten yakınmış ve sahada 10 kişi mücadele etmişti. Bu nedenle kendi taraftarlarının huzurunda rakibini mutlaka yenmek isteyen Engin Saygın’ın öğrencileri, son çalışmasını dün maçın oynanacağı yerde yaptı. Çalışmada bütün futbolcular yer alırken, ısınma hareketleri ile başlayan çalışma yapılan çift kale ve duran top organizasyonu ile son buldu.

EMİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN
Antrenman sonrasında bazı açıklamalarda bulunan Emirdağspor antrenörü Engin Saygın, ‘‘Biz takımımız, İlçemiz için elimizden geleni yapmaya gayret sarf ediyoruz. Takım olarak, yönetim olarak hep birlikte hareket ederek beklenen başarıya ulaşmanın şuan sevincini yaşıyoruz. Pazar günü evimizde oynayacağımız İscehisarspor’u, daha sonra ligin son haftasında deplasmanda oynayacağımız Dinar Belediyespor maçlarını kazanarak ligi 59 puanda bitirmeyi istiyoruz. Bu müsabakalardan sonra ise Bal liginden gelen takımızı beklemeye başlayacağız” açıklamalarına yer verdi.

Emirdağ Spor, 25 Mart 2018 Pazar Günü saat:14:30’da kupa töreni düzenlenecek ardından saat: 15.00'da Emirdağ İlçe Stadyumunda İscehisar Spor ile karşılacak...ODAK

  • Güncelleme: 24.03.2018 19:51
  • Okunma: 4011

Yorumlar (0)Yorum Yap