Emirdağ Spor, Pazar Gününe Hazırlanıyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, Pazar Gününe Hazırlanıyor

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi içerisinde bulunan Emirdağ spor, hafta sonu 19 Şubat 2017 Pazar günü saat:14.00'da Emirdağ İlçe Stadyumunda Bolvadin Belediye Spor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde sahadaki antrenmanlarının yanı sıra Emirdağ'da da taraftarlarını maça davet ediyor.

Emirdağ Spor teknik sorumlusu Engin Saygın ve futbolcular Salı günü Emirdağ Sebze Pazarını ziyaret ettiler. Özellikle Emirdağ Spor'un fanatik taraftar grubu sebzecileri özellikle maça davet eden Emirdağ Sporlu futbolcular Bolvadin Belediye Spor ile oynanacak karşılaşmanın öneminden bahsettiler.

Maça antrenmanların yanı sıra Emirdağlı taraftarları da birebir davet ederek maçın öneminden bahseden Emirdağ Spor ekibi şunları kaydetti: "Emirdağ Spor takımımız, hafta sonu için iyi hazırlanıyor. Havaların soğuk olmasına rağmen taraftarımız desteğini eksik etmedi. Ancak bu maç daha da önem arz ediyor bizim için. Taraftarımız bize güvensin bu ligde şampiyon olmak için çalışmalarımızı hızlandırdık ve tüm Emirdağlılardan destek bekliyoruz. Pazar günü saat:14.00'da Bolvadin Belediye Spor maçımıza bekliyoruz." dedi.

  • Okunma: 4693

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • emirdaglı

    şimdiye kadar bu haberi 1485 kişi okumuş maça kadar daha cok kısı görecek haberi şu haberi okuyanları duyarlı olmarını ve maça gelmelerini beklıyoruz hep destek tam destek

  • Gurbetci

    Keşke imkanımız olsa bizlerde destek verebilsek. Canlı yayın olursa seviniriz. Şimdiden Başarılar