Emirdağ Spor Şampiyonluk Maçına Hazırlanıyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Şampiyonluk Maçına Hazırlanıyor

Emirdağ Spor mücadele ettiği Afyonkarahisar Süper Amatör Liginde şampiyonluk şansını son karşılaşmaya kadar taşıdı. Lider Salar Belediye Spor ile 3 puanlık fark bulunurken, 9 Nisan'da Afyonkarahisar'da oynanacak karşılaşma için Emirdağ sporun mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Mutlak galibiyet parolasıyla Afyonkarahisar'a gideceklerini dile getiren Emirdağ Spor antrenörü Engin Saygın; "Emirdağ Spor olarak son maça kadar mücadelemiz devam etti ve taraftarımızın desteğiyle son maçta lideri devirerek Süper Amatör Lig'in şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. Hedefleri olan bir takım kurduk ve Emirdağ'da güzel bir hava yakaladık. Salı günü Emirdağ'da birçok esnafımızı dolaşarak desteklerini beklediğimizi ilettik. Eskişehir Emirdağlılar Vakfı'nın önemli bir desteğini alıyoruz Pazar günkü maç için. Eskişehir Spor'un bando Es Es hafta sonu bizimle olacak. Eskişehir'deki Emirdağlılar maç için otobüs kaldıracak ve Emirdağ'dan onlarca otobüsle şampiyonluk için gidiyoruz. Herkesi maça davet ediyoruz." dedi.

Bando Es-Es, Eskişehirdeki Emirdağlılar ve Emirdağdaki taraftarlarla onlarca otobüs ve binlerce taraftar Emirdağ'da hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

  • Okunma: 5613

Yorumlar (0)Yorum Yap