Emirdağ Spor Şampiyonluk Potasında

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Şampiyonluk Potasında

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de mücadele eden Emirdağ Spor, kendi küllerinden yeniden doğarak yıllardır yüz binlerce lira harcayarak kazandığı başarıları kendi dinamikleriyle başarmaya başladı. Daha önce Emirdağ Spor alt yapısında yetişen futbolcular, Emirdağ'da görev yapan öğretmenler ve Emirdağ'da gönüllü oynayan sporculardan kurulu kadro ligde son dönemece girilirken şampiyonluğa en yakın takımlardan birisi olarak yer alıyor.

Emirdağlı öğretmen Engin Saygın'ın yönetiminde çalışmalarına devam eden Emirdağ Spor, 12 takımlı ligde birinci sıradaki Salar Belediye Spor ile arasında 3 puanlık fark bulunuyor. Bu hafta İscehisar Spor karşısında 4-2'lik galibiyetle ayrılan ve bu hafta Düzağaç Spor'un ligden çekilmesinden dolayı hükmen galip sayılacak olan Emirdağ Spor, kalan zorlu maçlarına yalnız çıkıyor.

Taraftarından istediği desteği bulamayan Emirdağ Spor, bu konuda yeni çalışmalar başlattığı öğrenildi. Emirdağ Spor Başkanı A.Kadir Karataş başkanlığında Emirdağ'ın dinamiklerini harekete geçirerek şampiyonluğa adım adım yakınlaştıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde Bölgesel Amatör Lig'de ciddi paralar harcayarak yabancı futbolcularla 3.Lig mücadelesi veren Emirdağ Spor bu kez kendi imkanlarıyla Bölgesel Amatör Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor ve Emirdağlı taraftarlardan destek bekliyor.

  • Okunma: 8465

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • xczcx

    Haftasonu hepimiz ordayız !

  • batmandan

    eğer emirdağ lider olursa bal liginden afyon takımlarının sıralamasına göre alt tarafda bulunan takım ile play off oynayacak ve tek maç üzerinden gerçekleşecek kurallar en son böyleydi yinede yanıltmak istemem inşallah 3 lige doğru yol alırızs gençlerin maşallahı var.

  • emirdaglı

    şimdi emirdag spor 1. olursa bal a dırek cıkıyor mu yoksa eleme turlarını gecmesımı gerek ?
    her ne olursa olsun bu takımı desteklememız grekıyor haftaya bolvadını devırdımı daha da maç vermez dıye dusunuyorum haftaya taraftarları stada beklıyoruz