Emirdağ Spor Takibe Devam Ediyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor Takibe Devam Ediyor

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’nin 20’inci haftasının en önemli müsabakalarından bir tanesinde Susuz Belediyespor ile Emirdağspor Susuz Belde sahasında kozlarını paylaştılar.

Ligde yavaş yavaş sona doğru gelinirken Emirdağspor ile Salar Belediyespor arasındaki rekabette günden güne artmaya devam ediyor. Salar Belediyespor’un da haftayı galibiyet ile kapatması Kırmızı Beyaz’lı ekibi deyim yerinde ise yolundan vazgeçirmiş değil. 26 Mart Pazar günü deplasmanda Susuz’a konuk olan Emirdağspor, rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan 4-1 gibi bir skor ile galip ayrıldı ve puanını 49’a çıkartarak ikinci sıradaki yerini korudu.

Mücadeleden dakikalar
Dk 2 (Gol); Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında bir penaltı vuruşu kazanan konuk Emirdağ’da topun başına geçen Beyazıt bu kararı iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
Dk 6 (Gol); Henüz ilk dakikalarda kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek 1-0 öne geçen Emirdağ, ilk dakikalardaki etkinliğini sürdürmeye devam etti. Bulduğu golden hemen 4 dakika sonra bir kez daha rakip ceza sahasına gelen konuk takım da bu defa sahneye çıkan isim Ümit oldu ve durum bir anda Emirdağspor lehine 2-0’ a geldi.
İlk yarı konuk takım Emirdağ’ın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına girildiğinde dakikalar henüz 47’yi gösteriyordu. Bu dakikalarda bir kez daha etkili gelen Emirdağspor’da Uğur takımının 3, kendisinin ise ilk golünü atarak skor tabelasını bir kez daha değiştiren isim oldu.
Dk 76 (Gol); Karşılaşmada yavaş yavaş son dakikalara gelinirken aradaki farkı açma çabaları içerisine giren Emirdağspor’da sahneye bir kez daha Beyazıt çıktı. Henüz karşılaşmanın başında penaltı vuruşu ile takımının ilk golünü kaydeden tecrübeli oyuncu, bir kez daha fileleri havalandırdı ve durumu 4-0’a getirdi.
Dk 85 (Gol); Rakibi karşısında 4-0 geriye düşen ev sahibi Susuz Belediyespor’da ise moraller yerini moralsizliğe bıraktı. Normal sürenin bitimine 5 dakika kala atak ile gelen Susuz’da Sezer takımının tek golünü atan isim oldu ve 4-1. Bu skor, müsabakanın sonucu olarak kayıtlara geçti. Odak Gazetesi

  • Okunma: 2986

Yorumlar (0)Yorum Yap