Emirdağ Spor'a Bolvadin'de Son Dakika Şoku

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'a Bolvadin'de Son Dakika Şoku

Süper Amatör Lig’de haftanın en önemli mücadelelerinin birinde Bolvadin Belediyespor ile Emirdağ Spor Bolvadin İlçe Stadı’nda karşı karlıya geldi. Seyir zevki yüksek geçen mücadele, 3-3’lük beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşmanın henüz 7’inci dakikasında ani bir atak ile ceza sahasına gelen Emirdağ Spor’da Fuat sahneye çıktı ve savunmanın hatasını affetmeyerek takımını 1­-0 öne geçirdi. Güçlü rakibi karşısında öne geçen ve bu skoru korumasını bilen Emirdağ Spor 29’da durumu 2­-0 yaptı. İlk yarının bitimine üç dakika kala bir kez daha Fuat ile öne geçti ve durum 3­-0’a geldi. İlk yarıda üç gol bulan Kırmızı Beyazlılar, ev sahibi takıma ilk yarıda deyim yerinde ise soğuk duş etkisi yarattı. Mücadelenin ilk 45 dakikası bu skor ile sona erdi.

İkinci yarıda ise ev sahibi Bolvadin Belediyespor rüzgârı esti. Sezon başında Düzağaçspor’dan transfer edilen santrafor mevkii oyuncusu Mehmet Özkan bir kez daha farkını ortaya koydu. İkinci yarıda dakikalar 56’yı gösterdiğinde Mehmet savunmanın bir anlık hatasını iyi değerlendirdi ve durumu 3­-1’e getirerek takımını umutlandırdı. Aradaki farkı ikiye indiren Bolvadin ataklarına devam etti. Dakikalar 68’i gösterdiğinde sahneye bir kez daha Mehmet Özkan çıktı ve durum 3­-2’ye geldi. Aradaki farkı bire indiren Bolvadin’i ateşlendiren isim Mehmet Özkan oldu. Karşılaşmanın bitimine saniyeler kala uzatma 90+2’de Mehmet Özkan şık bir gol ile hem takımının hem de kendisinin üçüncü golünü atarak günün en iyisi olmayı başardı ve takımını mağlubiyetten kurtardı.

  • Güncelleme: 07.11.2016 18:09
  • Okunma: 4730

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • emok

    Golu atan suat degil fuat fuat