Emirdağ Spor'a Şok Ceza!

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'a Şok Ceza!

Bölgesel Amatör Lig’de sezon bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Bilindiği üzere Emirdağ Spor Bölgesel Amatör Lig’in 6. Haftasında yönetim tarafından maddi ve manevi ilgisizlikten dolayı ligden çektiğini açıklamıştı. Yapılan diğer maçlarda hükmen 3-0 mağlup sayılan Emirdağ Spor’a şok bir ceza geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafında yürürlükte olan Bölgesel Amatör Lig kurallarına göre; “ BAL’a katılacak olan kulüpler, lige katılım ücreti olan 25.000.-TL’yi teminat mektubu veya nakit olarak TFF hesabına yatırmak zorundadır. Katılım ücreti sezon sonunda kulüplere iade edilir; ancak takımın ilgili sezon grupların belirlenmesinden sonra ligden çekilmesi, çıkarılması veya yerel amatör kümeye indirilmesi hallerinde iade edilmez. “ metni yer alıyor.

Buna göre Emirdağ Spor, BAL 9. Gruptan sezon içerisinde ligden çekilmesinden dolayı 25.000 TL para cezası ödenmesine karar verildi. Bu para cezasının nasıl ödeneceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak!

  • Güncelleme: 16.04.2014 23:19
  • Okunma: 3657

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • HiLaL_03

    Site yonetecisi kardesim yapiyorsan yoneticiligini adam gibi yap taraf tutma bunu sen her zaman yapiyorsun isine geleni yayinliyorsun isine gelmeyeni yayinlamiyorsun yorumlarin yukarda cuneyt gargilimi gargisizmi GARGA neyin nesiyse onun hakaret iceren yorumunu yayinliyorsun benim ona geri verdigim cevapi yayinlamiyorsun CUNEYT KARGAsindan mi korkuyorsun beni gelir tokatlar diye.Oyle korkun varsa birak bu isleri kardesim.tarafsiz ol delikanli ol kardesim

  • Torkun

    Vermek için ölüyorsun, sadece ekmek tatlandırmaya çalışıyorsun.Ama sen aleme ders olsun diye genel kurulca kesinlikle ibra (aklanma) edilmemelisin ki önüne gelen kulüp yönetimine aday olmasın.

  • apaci

    25 bin neki,simdi bu kadarcik paradanmi bahsediyoruz.biz su 40 milyon var denilen belediyenin adina cengiz palanin yaptigi paranin pesine duselim,oncelikle bunu bir cikaralim ortaya.borc dersen cengiz pala,emirdagspor dersen cengiz pala,kavga kufur dersen cengiz pala zamaninda olmustur...hepsi ortaya cikmali

  • Cuneyt Gargili

    Benim soy ismim gargili zeka ozurlu. Bu olay takimi ligten cektigimizde yasandi. Simdi bi geldi akillara. Vermeyecegim size
    bu takimi.

  • HiLaL_03

    Ne dusunup duruyorsunuz kardesim cozumu o kadar basit Emirdag sevdalisiyiz ne yapiyorsuk Emirdag icin yapiyorsuz diyen eski (AKP) Belediye Baskani CENGIZ PALA dan, CUNEYT GARKIN dan ve bunlarin yaninda yer alan GOBEKLERI kendilerinden bir metre onde yuruyen GODAMAN takimindan.Olay bu kadar basit.