Emirdağ Spor'da Kadro Şekilleniyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'da Kadro Şekilleniyor

Sezona Şampiyonluk ümitleriyle başlayan ve uzun zamandır Süper Amatör ligde fairplay çerçevesinde mücadele eden Emirdağspor’da önümüzdeki senenin kadrosu şekil almaya başladı.

Geçen hafta eski Emirdağspor’un futbolcuları olan gol kralı Oktay, Seçkin, Kaan gibi futbolcuları tekrar çağırarak bu oyuncularla anlaşmaya varan kırmızı beyazlı takım iç transferde ise şimdiye kadar Azeri kanat oyuncu Rufet İbrahim ile anlaşma sağladı.

Diğer futbolcularla hala görüşmeyen yönetim, 1’er 2’şer bu futbolcuları Emirdağ’a çağırarak bu oyuncularla görüşecek olan kırmızı beyazlı takımın yöneticileri, geçen sezon takımda banko oynayan futbolculardan Onur, Ekrem, Uğur gibi futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Geçen sezon takımın kalesini koruyan Eskişehir’li kaleci Mert’in ise takımda kalıp kalmayacağı yapılacak görüşmenin ardından netlik kazanacak.

Başkan karataş’tan dostluk mesajı
Emirdağspor’un başarılı kulüp Başkanı A. Kadir Karataş gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Karataş, “ Senelerdir mücadele ettiğimiz Amatör liglerde dostça ve centilmence mücadelemizi ediyor ve kendi sahamıza gelen takımları en iyi şekilde ağırlayarak ve beraber yemek yiyerek aynı güzellikte uğurluyoruz. Spor’un 3 skordan ibaret olduğunu unutmamak lazım. Şimdiden Amatör ligde mücadele edecek olan takımlara başarılar diler, hak eden takımın şampiyon olacağı bir lig temenni ederiz. Gönül ister ki şampiyonluğa oynayan daha fazla takımız olsun ve rekabet daha da artsın.
Belçika takımı kampa gelecek

Önümüzdeki hafta içerisinde yurt dışında gurbetçi bir takımımızın ilimize gelerek 10 günlük bir kamp yapacağını da söyleyen Başkan A. Kadir Karataş, “ Emirdağspor olarak gurbetten gelecek olan takımızı en iyi şekilde burada ağırlamak ve bu takımla açılış karşılaşması yapacaklarını” ifade etti.

Sahamızın zemini sert
Son olarak Emirdağ İlçe Stadı’ndaki zeminin sertliğine de vurgu yapan Emirdağspor Kulüp Başkanı A. Kadir Karataş, “ Bu konuyu İlçe Spor Müdürlüğü ile görüştüğünü ve ilerleyen günlerde yazı ve dilekçeyle tekrar bir başvuru yapacaklarını” belirtti.

Forma satışları başladı
Öte yandan Emirdağspor taraftar forma satışları Kültür Park’ta satışına başlandığı ve kırmızı beyazlı formaya gönül vermiş sporseverlerin formalarını bu noktadan alabilecekleri açıklandı.>Odak

  • Okunma: 6641

Yorumlar (0)Yorum Yap