Emirdağ Spor'da Rakip Güçlü Rakip Bolvadin

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'da Rakip Güçlü Rakip Bolvadin

SÜper Amatör Lig 1 haftalık aradan sonra kaldığı yerden hafta sonu oynanacak olan zorlu karşılaşmalar ile devam ederken, hiç kuşkusuz gözler derbi mücadelesinde olacak.

Şu an lider durumda bulunan Emirdağspor ile en yakın takipçisi Bolvadin Belediyespor, Emirdağ İlçe Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar. Bu takımlardan Emirdağspor çalışmalarını kendi tesislerinde gözlerden ırak sürdürürken, Bolvadin Belediyespor ise AFJET Afyonspor U-19 takımı ile hazırlık karşılaşması oynayarak kendisini test imkanı yakaladı.

Yoluna dolu dizgin devam eden ve son haftalarda aldıkları farklı galibiyetlerle adından sıkça söz ettirme başarısı gösteren Emirdağspor, son karşılaşmada Salar’a kendi sahasında 2-1 mağlup olan Bolvadin Belediyespor önünde kazaya kurban gitmek istemiyor. Takımın başarılı Antrenörü Engin Saygın bu karşılaşma öncesi şimdiden oyuncuların beynini yıkarken, kırmızı beyazlı takımın coşkulu taraftarı ise, şimdiden Emirdağ İlçe Stadını hafta sonu oynanacak derbi müsabakasına hazırlamaya başladı. ODAK

  • Okunma: 3663

Yorumlar (0)Yorum Yap