Emirdağ Spor’da Volkan Yolcu Gibi

Haberler / Spor

Emirdağ Spor’da Volkan Yolcu Gibi

Amatör ligde güçlü bir kadroya sahip olan Emirdağspor’un uzun seneler formasını giyen başarılı kanat oyuncu Volkan Biçer’in talipleri her geçen gün çoğalmaya devam ediyor.

ÖNÜNDE 3 SEÇENEK VAR

Süper Amatör ligde güçlü bir kadroya sahip olan Emirdağspor’un uzun seneler formasını giyen başarılı kanat oyuncu Volkan Biçer’in talipleri her geçen gün çoğalmaya devam ediyor.

Futbol kariyerine 2006 senesinde Eskişehir DSİ Bentspor formasını giyerek başlayan 1991 Emirdağ doğumlu sağ kanat oyuncusu Emirdağspor’a geldi. Yaklaşık 6 senedir Kırmızı Beyazlı takımın formasını başarıyla giyen ve takımına birçok maçlar kazandıran Volkan’a bu seferde Salar Belediyespor talip oldu.

SALAR MI? DEMİR Mİ?

Afyon’un köklü kulüplerinden biri olan ve tecrübeli çalıştırıcı Agâh Bıyıkoğlu’nun çalıştırdığı Demirspor, bu oyuncuyla bir görüşme yaparak nabız yokladı. Bu oyuncuyu bilen ve kadrosunda çok isteyen Bıyıkoğlu’ndan sonra bu sefer devreye bir başka güçlü takım kurgusu yaratma peşinde olan Salar Belediyespor devreye girdi.

Aynı şekilde şuan oynadığı kulüp olan ve yetişmesinde büyük emeği olan Emirdağspor’da bu futbolcuya kapılarını sonuna kadar açtı. Volkan’ı kaybetmek istemeyen Kırmızı Beyazlılar, bu futbolcuyu 2018-2019 sezonunda yine oynatmak istiyor. Şuan 3 takımın kendisiyle ilgilendiği başarılı kanat oyuncusu da henüz kararını verememiş bulunuyor.

KISA ZAMANDA KARAR VERECEĞİM

Emirdağspor’un lisanslı oyuncusu olan Volkan Biçer, ODAK’a yaptığı açıklamada, “ Şuan kendi kulübüm dahilinde 2 güzide takımda beni istiyor. Bu konu bir yandan sevinirken bir yandan da kafam karışıyor. Öncelik olarak Emirdağspor ile oturup konuşacağım. Eğer şartlarda anlaşamazsak diğer teklifleri kısa sürede değerlendirip bir karar vereceğim. Kendime oldukça güveniyorum. Çabuk ve seri bir futbolcuyum” diyerek duygu ve düşüncelerine yer verdi. ODAK ÖZEL / FATİH SUSUZ

  • Okunma: 4294

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Aslan gardasim bu yorumu oluyorsan eğer benden sana bir tavsiye gideceğin takım kendini geliştirmen adina daha iyi ve güçlü bir takım olsun ve üst liglere gitmeye calis zira salar da veya Demirspor da EmirdağSpor a karşı oynamani istemeyiz