Emirdağ Spor'dan Çay'a 7 Şeker

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'dan Çay'a 7 Şeker

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'in 16. Haftasında lider Emirdağ Spor gittiği Çay deplasmanında rakibini 7-0'la geçerek rahat galibiyet aldı.

Şimdiye kadar çıktığı karşılaşmalarda hiç bileği bükülmeyen kırmızı beyazlılar Çay İlçe Stadyumunda oynanan mücadeleye oldukça hızlı başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibinin üzerine giden Emirdağ Spor aradığı golü maçın 13. dakikasında Abdullah ile buldu. Attığı bu golden sonra hiç durmaya niyeti olmayan Engin Saygın'ın öğrencileri 17. dakikada Hüdai'nin golüyle farkı ikiye çıkardı.

Yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışan ev sahibi ekip güçlü rakibi karşısında üzerine fazla gidemeyerek fazla pozisyon bulamadı. Skor olarak 2-0 önde bulunan Emirdağ Spor'da yine sahneye ilk golün sahibi Abdullah, takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Bu golden sonra rakibi karşısında oldukça etkili oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar; ani gelişen dakikalar 39'u gösterdiğinde sahneye yine Abdullah çıktı ve takımı adına hatrick yaptı. (0-4) İlk yarı bu skorla bitiyor denildiği anda bu kez Hüdai ilk yarının sonucunu belirleyen golü kaydetti. (0-5)

İkinci yarıya rüzgarı arkasına alarak yine hızla başlayan Emirdağ Spor oldu. Çay Çağlayan Belediye Spor ise daha çok savunmayı orta sahaya çıkartarak rakibini 2. bölgede karşılarken; Emirdağ Spor'un tecrübeli golcü oyuncusu Oktay Arıkan orta sahadan attığı müthiş golle kaleci İsak'a yılın golünü atma başarısını gösterdi. Maçta son sözü Fikret söyledi ve karşılaşmayı 7-0 gibi farklı skorla kazanan Emirdağ Spor oldu.

  • Okunma: 2766

Yorumlar (0)Yorum Yap