Emirdağ Tarihinin Yok Olmasını İstemiyoruz

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ Tarihinin Yok Olmasını İstemiyoruz

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala tarihi ve kültürel projelerine ağırlık vermeye devam ediyor. Başkan Pala Emirdağ'ın göç sebebiyle hızla değişen bir medeniyete sahip olduğunu ve bu medeniyetin muhafaza edilmesinin zor olduğunu belirtti.Pala; geçtiğimiz dönem yeniledikleri Kültür Park içinde adına yakışır Emirdağ mimarisine uygun içinde kültür müzesi olan bir kültür evi yapmayı düşündüklerini yine burada kağnılardan, at arabalarına Emirdağ ile özdeşleşmiş günlük hayatta kullanılmış her şeyi sergileyeceklerini söyledi. Pala bu merkezde kültürel etkinliklerin de yapılacağını ekledi.Pala; "Emirdağ Türküleri, Folkloru ve söylemleri için de burası bir koruma ve sergileme alanı olacak" dedi.
Pala'nın önümüzdeki dönem kültürel projelere ağırlık vereceği ve Emirdağ'daki sosyal yaşamı zenginleştirmek için çalışmayı hedefleyeceği belirtildi.

  • Okunma: 2609

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • apaci

    hakan emirdagda yol yoktuda simdiye kadar nereden gelip gidiyordun,herhalde helikopterle inmiyordun emirdagina.sen bana su yaptigin yollari bir saysanda bizde bilsek,nerelerde yol yoktuda yaptiniz.gomu yolunumu yaptin,iyi yaptin gitte gor halini 12nci ayda kirik cukurlarai doldurdunuz,yol yaptikmi oldu,eskisehir caddesini yaptiniz birkac ay sonra gorece halini,oyle goz boyamayla olmaz bu ilser,sen once kendini inandir bu islere sonra gel !!

  • Hakan

    Emirdağımıza farklı havalar katacak projeler açıklıyorsunuz başganım
    Spor parkı projesine de hayran kaldık
    Sayın arkadaşım başgan geldiginde yol yoktu kanalizasyon yoktu alt yapı yoktu adam onları yapmaktan bu işlere vakit bulamadı

  • Emir

    Büyük adamsın cengiz başkan rabb'imin izni ile herkesi susturacağız 30 mart aksamı.

  • Hakan

    Öncelikle çok güzel bir proje. Sosyal ve kültürel projeler Emirdağ için çok önemli ancak başkanlığınız döneminde neden böyle bir etkinlik yapmadınız da şimdi seçim öncesi proje olarak ortaya atıyorsunuz. çok samimi bulmadım doğrusu.