Emirdağ TOKİ İptal Edildi

Haberler / Güncel

Emirdağ TOKİ İptal Edildi

Emirdağ Kaymakamlığı tarafından organize edilen Emirdağ TOKİ 2. Etap Projesi yeterli talep olmaması sebebiyle iptal edildiği açıklandı. 78 adet konutun yapılması için gerekli başvurular için yaklaşık olarak 10 ay talep toplandı. Uzatmalarla birlikte yeterli talebin bulunmaması nedeniyle iptal işlemleri gerçekleştirildiği bildirildi.

Emirdağ TOKİ 2.etap projesi için Emirdağ’da alt gelir grubu ve standart gelir grubuna uygun B1 tipi brüt 75 metrekare 46 adet, C1 tipi brüt 110 metrekare 32 adet olmak üzere toplam 78 konutun yapılması kapsamındaki konutların satış işlemlerinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Emirdağ Şubesi Bankacılık hizmeti vereceği açıklanmıştı.

İstekli konut alıcıları Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Emirdağ Şubesi nezdindeki TOKİ Hesabına, B1 tipi konutlar için 4 bin lira ve C1 tipi konutlar için de 6 bin lira başvuru bedelini yatırmışlardı.

Emirdağ Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada; "Proje kapsamında yapımı planlanan toplam 78 adet konut, yeterli talep olmaması sebebiyle, proje iptal edilerek, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yatırım programından çıkarılmıştır. Projeye başvuruda bulunanların yatırdığı başvuru bedellerinin kendilerine iade edilmesi konusunda, başvuru işlemlerine aracılık eden T.C Ziraat Bankası A.Ş talimatlandırılmıştır. Halkımıza ilanen duyurulur." denildi.

  • Okunma: 3969

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • alp kılıç

    T.C. ZİRAAT BANKASI PARALARI ÖDEMİYOR neymiş TOKİ den ödeme emri gelmemiş KAYMAKAMLIK DURUMU İDARE EDİYOR talimat vermişmiş? DEVLETE GÜVENDİK neden bekliyoruz emekliye dar gelirliye eziyet ,ziraat bankasından ETHEM BEY 15-20 GÜN sonra alırsınız niye acele ediyorsunuz diyor acaba aylığını 10 gün gec alsa ne yapar akıl veriyor EMİRDAĞINDAKİ BÜROKRATLAR? AKIL VERECEĞİNE VATANDAŞIN İŞLEMİNİ YAPSINLAR vatandaşlar onlardan daha eğitimli kültürlü bilgili olduğunu unutmasınlar