Emirdağ Yeni Toki Uzatmaları Oynuyor!

Haberler / Güncel

Emirdağ Yeni Toki Uzatmaları Oynuyor!

Emirdağ Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçede ikinci etap konutların yapılacağını duyurmuştu. 16 Aralık 2016'ya kadar olacağı duyurulan başvuruların önce Şubat ayına kadar süre uzatma işlemi gerçekleştirilmişti. Şimdi yeni bir uzatma işlemi daha gerçekleştirildi. Emirdağ Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada başvurma sürelerinin 31 Mayıs 2017 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

Emirdağ Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Emirdağ 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında, B1 tipi brüt 75 metrekare 46 adet, C1 tipi brüt 110 metrekare 32 adet olmak üzere toplam 78 konutun yapılmasının uygun görüldüğü bildirildi. Açıklamada ayrıca, "Bahse konu toplu konut uygulaması kapsamındaki konutların satış işlemlerinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Emirdağ Bankacılık hizmeti verecektir.

Konut alıcıları, adı geçen şube nezdindeki TOKİ Hesabına, B1 tipi konutlar için 4 bin lira ve C1 tipi konutlar için de 6 bin lira başvuru bedelini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar yatıracaklardır. Daha önce projeye başvuruda bulunan vatandaşlarımızın başvuruları devam etmektedir." denildi.

  • Okunma: 2981

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • camoka

    ya beyler Allah rızası için yeni tokıler apartman tarzı olsun hastane de artık o tarafa gıdecek yeni ve modern kentleşme o tarafa kayıyor 2 katlı evler yerıne apartman tarzı yapılsın burda yetkılılere seslenıyorum