Emirdağ'a 14 Doktor Atanacak!

Haberler / Güncel

Emirdağ'a 14 Doktor Atanacak!

Sağlık Bakanlığının 77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasına göre Emirdağ Devlet Hastanesine 12 hekim, Emirdağ Toplum Sağlığı Merkezi'ne 2 hekim olmak üzere toplam 14 hekim kadrosu açıldı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yeni yönetiminin girişimleri sonrasında Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan atama listesinde Emirdağ'a 14 hekimin verildiği bilgisine ulaşıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan listede Emirdağ Devlet Hastanesine 12 hekim, Emirdağ Toplum Sağlığı Merkezi'ne 2 hekim olmak üzere toplam 14 hekim ile tek seferde Emirdağ'a bu sayıda hekim ataması ilk defa gerçekleştirilecek. Çekilecek kura ve yapılacak güvenlik soruşturmaları sonrası 14 hekim Emirdağ'da göreve başlayacaklar. Afyonkarahisar'da il merkezinden sonra en fazla hekimin Emirdağ'a gelmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanması bekleniyor.

  • Güncelleme: 14.10.2017 18:00
  • Okunma: 8034

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Osman Teke

    Bu insanliga yapilan bir hizmettir. Emegi gecen herkesi tebrik eder hizmetlerinin devamini dilerim. Allah'im sizleri korusun.

  • Celal goktaş

    Ne güzel gelsin başarılar