Emirdağ'a 3 Pratisyen Hekim Geliyor

Haberler / Sağlık

Emirdağ'a 3 Pratisyen Hekim Geliyor

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ait resmi internet sitesinde 52. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucunda Afyonkarahisar için 30 pratisyen, 6 uzman hekimin gelmesi için kadroların oluşturulduğu açıklandı. Tıp fakültelerinden yeni mezun olan doktorlar ile uzmanlık eğitimini tamamlayan uzman doktorların katılacağı kurada Afyonkarahisar Merkez ve 8 ilçeye gelecek hekimlerle birlikte ilimizdeki özellikle pratisyen hekim açığının giderileceği bildirildi. Afyonkarahisar Merkeze gelmesi planlanan pratisyen hekimlerden 7’si Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, 3’ü Doğum ve Çocuk Hastanesine verilirken Bolvadin’e3, Çay’a 1, Dinar’a 3, Emirdağ’a 3, İscehisar’a 2, Sandıklı’ya 3, Sinanpaşa’ya 2, Şuhut’a 3 hekimin tayini yapılacak.Afyonkarahisar için ayrıca, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne 1 Kadın Doğum Uzmanı, Sandıklı Devlet Hastanesi’ne 1 İç Hastalıkları Uzmanı ile Dinar Devlet Hastanesi’ne de 1 Anestezi Uzmanın atamasının yapılması için hizmet yükümlülüğü kurasında kadro oluşturuldu.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 52. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası 5 Eylül 2013 Perşembe günü yapılacak.

  • Okunma: 3032

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • dobra

    haber değeri yok sanki Emirdağ'a ilk defa pratisyen hekim geliyormuş gibi..! vergi dairesinde işe başlayan memurdan ne farkı var ikiside kamu hizmeti vermiyor mu?

  • yasemin

    koskoca emirdagında çocuk doktoru yok maalesef. ilgililere burdan duyrulur.