Emirdağ'a "Nefis" Bir Haber Geldi!

Haberler / Güncel

Emirdağ'a Nefis Bir Haber Geldi!

Gurbetçi İşadamı Emirdağ OSB’ ne yatırım yapma kararı aldı. Belçika’ da ikamet eden Emirdağlı işadamı Erol İLHAN uzun yıllardır üretim yaptığı süt ve süt ürünleri sektöründeki yatırımlarına Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinde devam edecek. Avrupa’ da yaşanan mali sıkıntıların ve memleketine yatırım yapma arzusunun Emirdağ OSB’ de yatırım yapma kararı almasının en önemli sebeplerinden olduğunu vurgulayan Erol İLHAN, Emirdağ OSB tarafından tahsis edilen 25.000 metrekarelik sanayi parseli için projelerini hazırlayarak 2015 yılı Haziran ayında fabrika için inşaata başlayacağı taahhüdünde bulundu.

Yatırımın tamamlanması ile birlikte 100 kişilik istihdam yaratacak olan işadamı Erol İLHAN Avrupa’ da yaşan işadamlarımıza çağrıda bulunarak Emirdağ OSB’ de çok önemli fırsat ve teşviklerin olduğunu belirterek OSB bulunan boş sanayi parsellerinin gurbetçi işadamlarımız tarafından bir an önce değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Avrupa’ da ödenen vergiler ile kıyaslandığında kendi ülkemizde sağlanan teşvikler sayesinde yatırım yapmanın sanayici açısından çok karlı olduğunu dile getiren Erol İLHAN’ a bölgemizde yapacağı yatırımı bir an önce tamamlayarak gurbetçi işadamlarımıza örnek olmasını temmeni ettiler.

  • Okunma: 4757

Yorumlar (0)Yorum Yap