Emirdağ'a Rehabilitasyon Merkezi Temeli Atıldı

Haberler / Güncel

Emirdağ'a Rehabilitasyon Merkezi Temeli Atıldı

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü Emirdağ ilçe merkezinde kamu kurum ve kuruluşlar ile Halaç ailesinin işbirliği içerisinde yapımına başlanan ‘Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli atıldı.

Temeli atılan Emirdağ ‘Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’; Afyonkarahisar Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Birlik Vakfı Başkanlığı, Emirdağ Belediye Başkanlığı ve Hayırsever hemşerimiz Zeynep Başak Halaç’ın işbirliğiyle temeli atılarak inşaatına başlandı. Afyonkarahisar ili Emirdağ İlçesi İncili Mahallesinde, 30 yatak kapasiteli ve 4750 metrekare kapalı alanla birlikte tEmirdağ Belediyesi arsa hibesi ile hayırsever Halaç Ailesi tarafından 10 Milyon Liraya mal olacak Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplamda 8.226,28 m2’lik araziye yapılacak olan ‘Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 3.171,97 m2’lik arazisi Emirdağ Belediyesi tarafından hibe edildi ve belediye tarafından imar konusunda destek sağlanacak.

2019 yılı içerisinde bitirilerek hizmete alınması hedeflenen Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni’ne Hayırsever hemşerimiz Fazlı HALAÇ , İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Av. Özcan HALAÇ, HALAÇ Ailesi, Emirdağ Kaymakamı Hüseyin SAYIN, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Video

  • Okunma: 3653

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • yatırım şart

    emirdağ da bu kadar fazla hayvancılık varken süt ve süt ürünlerinin gelişmmesi ilginç.. bızım bır emirdağ yogurdumuz var tadı harıka ınanın gereklı yatırım ve pazarlama sonucu degıl turkıyede mşhur olmak avrupadakı gurbetçilerimize bile ihraç edilir
    emirdaglılardan rıcam sut urunlerı , çerez sanayi ve tavuk çiftliği konularında öncelikli yatırım yapmalarıdır
    selametle

  • emirdaglı

    Allah razı olsun