Emirdağ'a Rıhtım Düzenlemesi

Haberler / Güncel

Emirdağ'a Rıhtım Düzenlemesi

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda, ilçemiz Karşıyaka Mahallesi ve Yeni Kacerli Mahallesi'nde bulunan Rıhtım Boyu Caddelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları başlatan Başkan Kargın, alt yapısı tamamlanan Rıhtım Boyu Caddelerini yenileyerek, üst yapı çalışmaları kapsamında caddelere kilitli parke taşı ve bordür taşı döşetmişti.

RIHTIM BOYU CADDESİ'NE YENİ BİR MEKAN KAZANDIRILIYOR

Rıhtım Boyu Caddeleri'nin yolunu yenileyen Başkan Kargın, bir sonraki aşama olarak şimdilerde ise Rıhtım Boyu'na yeni bir mekan kazandırıyor. Başkan Kargın'ın yeni projesi kapsamında, Rıhtım Boyu'nda belirlenen yol kenarındaki alan boyunca Emirdağ halkının ihtiyacı olan yürüyüş yolu olacak. Aynı zamanda belirlenen alanın her 20 metresinde bir, oturma birimleri, banklar ve fitness spor aletleri yerleştirilecek. Rıhtım Boyu'nda yürüyüş yapan vatandaşların hoş kokular eşliğinde yürüyüşlerini yapmaları için ise hoş kokusu ile bilinen ıhlamur ağacı ve yine hoş kokulara sahip olan ağaç ve çiçekler dikilerek Rıhtım Boyu Caddesi ağaçlandırılacak. Ağaçlar arasına ise belirli aralıklarla kuşların cazibesini çeken kuş yuvaları konulacak.

  • Okunma: 2725

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Harika

    Cok güzel düşünülmüş tebrik ediyorum fakat çay derede su bekletilmesi gerek su olmadan manzaranın bi anlamı olmaz ve cayderedeki suyun içine sandallar atılsa hem güzel olur hemde belediye ordan bir gelir elde eder
    Bakalım inşaallah güzel bisey olur ve yapıldığına deger