Emirdağ'da 112 Acil Servis Ekiplerinin Karla İmtihanı

Haberler / Sağlık

Emirdağ'da 112 Acil Servis Ekiplerinin Karla İmtihanı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda 112 Acil Servis ekipleri hastalara ulaşmak için yoğun bir mesai harcıyorlar.

Emirdağ İlçe Kaymakamlığı’na bağlı olarak oluşturulan karla mücadele ekibiyle, 112 Acil Servis ekipleri ilçede kardan dolayı yolu kapanan merkeze bağlı mahallelere ve 15 köye ulaşabilmek için yoğun bir mesai harcıyor. Karla birlikte tipiden dolayı mahalle ve köylere ulaşmaya çalışan sağlık ekipleri zaman zaman zor anlar yaşarken, ekipler hastalara ulaşmak için yoğun bir çaba gösteriyorlar. Yollarda sağlık ekipleriyle birlikte, karla mücadele ekipleri karla kapalı yolların açılmasından sonra zaman kaybetmeden hastalara müdahale ediyor. Emirdağ İlçe Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirme de ise, sağlık personellerinin mesai merhumu gözetmeden büyük bir fedakarlıkla görev yaptıkları kaydedildi.

  • Okunma: 3281

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • ali aslan

    Zor zamanların isimsiz kahramanlarıdır onlar. Tanımazlar yardım ettiklerine. Onlar için en büyük mutluluk hayata döndürdükleri bir çift gözün şükranla bakmasıdır. Allah hepsinin yardımcısı olsun.