Emirdağ'da 3D Sınıf Açıldı

Haberler / Eğitim

Emirdağ'da 3D Sınıf Açıldı

Emirdağ Kaymakamlığı ile Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından projesi yapılan ve hayırsever Nasuh HALAÇ tarafından finanse edilen 3 boyutlu sınıf eğitime kazandırıldı. Emirdağ Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM)'e kurulan 3 boyutlu sınıf Afyonlarahisar'da devlet okulları arasında ilk olma özelliğini taşıyor.

Kaymakamımız Akın AĞCA, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı, Bolvadin, Çay ve Sivrihisar Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü ve İlçe protokolünün katılımıyla geçtiğimiz Salı günü hizmete sokulan sınıf devlet okullarında ilk kez Emirdağ da kuruldu.
Tüm sınıf seviyeleri için uygun eğitim içeriğine sahip sınıfta, 3 boyutlu 900 simülasyon ve 400'e yakın video görseliyle, öğrencilerin daha hızlı ve kalıcı öğrenmelerinin sağlanması hedefleniyor.Klasik eğitim anlayışının dışında, teknolojik bir sınıfta görsellerle ve simülasyonlarla desteklenmiş 3 boyutlu görsel bir eğitim, öğrencilerin derslere olan ilgisini ve konsantrasyonunu yükseltecek.

Açılışta bir konuşma yapan Emirdağ İlçe Kaymakamı Akın AĞCA "Bilginin kalıcı olmasına yönelik bir adım olarak gördüğümüz Üç Boyutlu Sınıf'ı Emirdağ'a hayırsever Nasuh HALAÇ'ın bağışıyla kazandırdık. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum.Tüm Öğretmenlerimizin bu eğitim laboratuvarına sahip çıkmaları, eğitim ve öğretimdeki kaliteyi gerçek anlamda artıracaktır." şeklinde konuştu.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3230

Yorumlar (0)Yorum Yap