Emirdağ'da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Haberler / Spor

Emirdağ'da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

9 Ekim 2017’de başlayan Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Emirdağ'daki antrenör ve sporculardan oluşan kortej Elhan Caddesinden Stadyuma kadar yapılan yürüyüşle başladı. Amatör Spor Haftası kapsamında; Emirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Voleybol, Basketbol,Kort Tenis, Badminton, Taekwondo ve Bocce turnuvaları düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirten Emirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyda Topal, “Emirdağ İlçe Spor salonunda yapılan müsabakalara genç sporcularımız yoğun ilgi gösterdi. Bayan ve erkek sporcuların ayrı yarıştığı turnuvada izlenmeye değer mücadeleler yaşandı. Turnuva sonunda dereceye giren sporcularımıza madalyaları takdim edildi” dedi.

Spora karşı herkesi özendirmek istediklerini ifade eden Topal, “Bu hafta çerçevesinde insanları spora kazandırıp, özellikle çocuklarımızın spora başlamasını sağlamak en önemli hedefimizdi. Bu hedef doğrultusunda bir hafta boyunca yaptığımız tüm sportif müsabakalarda başarı gösteren, mücadele eden tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı

  • Okunma: 2350

Yorumlar (0)Yorum Yap