Emirdağ'da Anayasa Değişikliğini Anlattılar

Haberler / Siyaset

Emirdağ'da Anayasa Değişikliğini Anlattılar

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ve AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Emirdağ ilçe teşkilat mensupları ile AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclis toplantısında bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ve İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu Anayasa değişikliği ve halk oylaması hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.

Program öncesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Emirdağ esnafını ziyaret etti. Özkal, daha sonra Emirdağ Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini sundu. İlçe Danışma Kurulu Meclisi toplantısının ardından Emirdağ'da vefat eden bir vatandaşın cenaze törenine katılan AK Parti ekibi Emirdağ'dan ayrıldı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3030

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • eses

    ozcan bey pekala su anda emırdagında 70 kısının ıskur arıcılıgıyla calıstıgını bılıyormusun bırde beledıyenın ıskura ıscı muracatı varmı bı arastır sorda ondan sonra sucla tabıkı yok sen ısını takıp etmessen baskaları senın ısını takıp etmez.

  • Özcan

    Hangi yüzle gelip emirdagda referandum için oy istiyorsunuz emirdağa işçi neden vermediniz siz önce onu söyleyin akebeliler