Emirdağ'da Birinciler Artık Şehit Muhammet Tufan'dan

Haberler / Eğitim

Emirdağ'da Birinciler Artık Şehit Muhammet Tufan'dan

İncili Mahallesi'nde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Emirdağ'ın çiçeği burnunda ortaokulu Şehit Muhammet Tufan Ortaokulu, öğrencilerinin başarılarıyla gündeme gelmeye başladı. Emirdağ'da hep aynı okullardaki öğrencilerin sınavlarda başarılı sonuçları almasının ardından; Emirdağ'da birincilerin okullarının isminin değişmeye başladığı görülmeye başlandı.

Yılın belli dönemlerinde özel okullar tarafından bursluluk sınavlarıyla öğrenci alımları devam ederken; geçtiğimiz hafta Türkiye'nin önemli okullarından olan ve Afyonkarahisar'da şubesi bulunan bir kolejin sınav sonuçlarından Emirdağ Şehit Muhammet Tufan Ortaokulu öğrencisi Elya Gürel'in başarısı ortaya çıktı. Kolejjin Türkiye genelinde yaptığı ve 15 bin öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında dereceye girerek Afyonkarahisar 10.'su olan Elya Gürel, okulda burslu olarak eğitim görmesi için davet edildi. Ailesi ve öğretmenleri tarafından tebrik edilen Elya önümüzdeki günlerde kolejle bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Şehit Muhammet Tufan Ortaokulu öğrencilerinin başarı grafiğinde yükselmenin Liselere Geçiş Sınavında da sürmesi ön görülüyor.

  • Güncelleme: 24.01.2018 22:09
  • Okunma: 5838

Yorumlar (0)Yorum Yap