Emirdağ'da Elektrik Kesintisi Olacak

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Elektrik Kesintisi Olacak

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamada, şebeke çalışması nedeniyle Emirdağ ve Bayat'ta 2 Temmuz 2017 Pazar Günü 08.00-10.00 saatlerinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Emirdağ ilçesine bağlı, Türkmenakören, Kuruca, Gökçeyaka, Yarımca, Kılıçlı Kavlaklı, Güneyköy, Beyköy, Gedikevi, Bağlıca, Alibeyce, Mallıca köyleri ve Güney Köyü Dutluca Mahallesi, Alibeyce Koyunlu Mahallesi, Bayat ilçesine bağlı, Eskigömü, Çukurkuyu ve Muratkoru köyleri ve Eskigömü Sülüklü Mahallesi'nde elektrik kesintisi yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur."

  • Okunma: 5753

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • ferhat

    Doğru ya sizler senede 1 ay izine geliyorsunuz gelebilirseniz KOMIN dediginiz yerden izin alabilirseniz veya alamazsanizda kaçak gelirsiniz..
    Seninde gördüğün ülkeler belli sen onları geziyorum diye kendini avutursun Almanya,çek,macar,sırbistan,Bulgaristan..
    İşiniz gücünz Dalavere Ananizi,Babanızı yalan dolanla oraya götürüp sosyal yardima yazdırma,sahte nikahla evlendirip insan götürme,birisinin kartanti kartiyla başkasini götürme..Bunların hepsini yapar bir sene sonrada HAC a gidersiniz..

  • Emirdagli

    Sosyal yardimmi agziniza dolanmis bi sosyal yardim herkes sosyal yardimda saniyonuz iste mesele bu on yargi...inan uslubun hos degil sana gezdigim ulkeleri sayacak kadarda gorgusuz degilim kusura bakma...

  • Ferhat

    Emirdağlı,
    Sen sadece Brükseli bilirsin Doğru
    Avrupa'da Elektrik kesildiğinde teknik hatadir,
    ama adamlar 21.yüzyilda Ben elektriği kesiyorum herkes başının çaresine baksın diyor Dalga geçer gibi..Çokmu zor Ikinci bi trafodan Elektriği kesintisiz dağitmak?
    Sen neyin peşindesin? Ben senin gibi Belçika'da sosyal yardimdan yaşamiyorum burda Elektrik parası ödüyorum Senmi vereceksin benim o günkü kazanamadığım kazancımı..Her ay paramı ödüyorsam hizmet beklemekte En doğal Hakkım...

  • Emirdagli

    Ferhat dunyayi bildigine gore bayagi geziyorsun dunyayi haaaa medya var diyorsan medyanin insanlari nasil yonlerdigi malum,Avrupanin sozde baskenti buruksel zawentemde kac saat elektrik kesinti olmus ucuslar ne kadar iptal olmus bi bak arastir istersen...biraz anlayis

  • Ferhat

    Birakin Türkiyeyi Dünyanin hicbir yerinde böyle rezalet görülmez
    Ben Osmangazi elektrik dagitima Her ay Parami yatiracagim Elektrigini kullandigim icin Adamlar kafasina göre gün belirliyorlar Elektrigi kesiyoruz bakim var diyorlar Dalga gecer gibi Herkes tedbirini alsin diyorlar.. Ben degil siz alacaksiniz tedbiri Vatandas degil siz alacaksiniz Tedbirinizi...Elektrigi dagittigin yerde ikinci bi trafoyu siz kuracaksin birisini bakima aldinizmi öteki Hat calisacak..Ne garip bi Memleketim Var...?