Emirdağ'da Haydi Spora

Haberler / Spor

Emirdağ'da Haydi Spora

Emirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Celil Sağlam, "Emirdağ'da Haydi Spora" sloganı ile Emirdağ İlçe Spor Müdürlüğünde 5 ile 18 yaş arası herkesin kayıt yaptırabileceğini söyledi.

10'dan fazla farklı spor dalında açılacak olan spor kursları için kayıtların devam ettiğin ifade eden Sağlam, kurslara katılım sağlayan öğrenci sayısının yüzme kursuyla birlikte artmasını beklediklerini kaydetti. Çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacı ile açılacak olan kursların uzman antrenörler nezaretinde yapılacağını ifade eden Sağlam, “Sporun ve sporcunun adresi olan bir kurum olarak 05-18 yaş arası tüm çocuklarımızı ilçe spor merkezimize davet ediyor kayıtlar için bekliyoruz” dedi.

Yaz spor okullarında atletizm, badminton, basketbol, jimnastik, futbol, güreş, masa tenisi, satranç, voleybol ve yüzme dalları olmak üzere toplam 10'dan branşta kurs verilecek ve yüzme kursunda havuz ücreti hariç tüm kursların ücretsiz olacağı kaydedildi.

  • Okunma: 2794

Yorumlar (0)Yorum Yap