Emirdağ'da Hayır Konferansları Devam Ediyor

Haberler / Siyaset

Emirdağ'da Hayır Konferansları Devam Ediyor

16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylaması için siyasi partilerin çalışmaları devam ederken; Emirdağ'da hayır kampanyasını etkili olarak sürdüren ve gönül verenlerini diri tutan Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı "Neden Hayır?" konulu bir konferans düzenledi.

CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel'i Emirdağ'da ağırlayan CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı Çınar Düğün Salonundaki konferansa kalabalık bir topluluk ile katılım sağladı. Önce Emirdağ OSB önünde CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ı karşılayan heyet, Emirdağ Cumhuriyet Meydanından yürüyerek kalabalık eşliğinde Uzun Çarşıyı ziyaret etti ve Emirdağ Çınar Düğün Salonunda anayasa değişikliği maddelerine neden hayır denileceğini anlattı. Toplantıya sadece CHP değil diğer partilerden de katılımların olduğu gözlerden kaçmadı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal programdaki konuşmasında; "Bu bir siyasi parti seçimi değil, milli mücadele zamanıdır. Karşıda evet cephesi var, elinde her türlü olanaklar ve devlet gücü var. Karşısında vatansever, yürekli, Türkiye Cumhuriyetinin bekasını isteyen yürekli Türk halkı var. Bu bir milli meseledir. Bugün hayır diyen bizlerin ötekileştirildiği bir ortam söz konusu ve terörist ilan ediliyoruz. Evet veren de hayır veren de bu ülkenin yurttaşı hiç bir zaman bu kutuplaşma olmadı. Herkes istediği kararı verebilir; işte bu yüzden hayır diyoruz. Evet dersek; ülkemiz daha da kutuplaşacak. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet muhafaza edilecektir." dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, Emirdağ insanının samimiyetine, sıcaklığına ve ilgisine teşekkür ederek başladığı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için neden hayır denileceğini ayrıntılı olarak anlattı ve program sonunda Sultandağı'na geçerek programlarına devam etti.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3637

Yorumlar (0)Yorum Yap