Emirdağ'da Hollanda Dostluk Tabelası İndirildi

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Hollanda Dostluk Tabelası İndirildi

Geçtiğimiz hafta Hollanda'da yaşanan bürokratik kriz sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Hollanda ile olan ilişkiler askıya alınmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Hollanda Rotterdam Belediyesi arasındaki kardeş belediye protokolü iptal edilirken; bir hamle de gurbetçisiyle ünlü ilçemiz Emirdağ'dan geldi.

Emirdağ Fatih İlkokulu ile Hollanda Piramide Okulu arasında bulunan Eco Kids projesi iptal kararı alındığı bildirildi. Alınan karar sonrasında Emirdağ Fatih İlkokulu bahçesinde bulunan Haarlem Piramide Okulu Eco Kids ve Dostluk Bahçesi tabelası indirildi. 2003 yılından bu yana Eco Juniour Doğa Çocukları Projesi kapsamında doğayla ilgili projelere imza atan her iki ülke okullarının dostluk ilişkileri sona erdi.

Tabelanın gün içerisinde indirilmesinin ardından AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğüne sosyal medya hesabından teşekkür etti.

  • Okunma: 6048

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • düzeltme

    Bu proje 2003 yılında başlayıp 2008 yılında sona ermişti. 5 yıllık projeydi. Yani bitmiş bir proje üzerinden hareket edilmiş.

  • Eses

    Birde bizim emirdaginda harlem parki var emirdag belediyesi bi el atsada bu parkin adini degistirseler.ilgililere duyrulur.

  • Selim

    ayıptır yahu....