Emirdağ'da İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Ekmek

Haberler / Güncel

Emirdağ'da İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Ekmek

Mayıs ayında Antalya Roma Beach Resort Otel'de gerçekleştirilen 1.Emirdağ Ekonomik ve Sosyal Vizyon Çalıştayı sonrasında ortaya çıkan ve alımını Emirdağlı Kadim Dostlar adı altında kimi hemşerihlerimizin üstlendiği ve ihtiyaç sahibi kimselerle,aş evinin ihtiyacını karşılamak üzere bedelsiz ekmek dağıtımı için fırın yapımı projesi uygulanmaya başlandı.

Emirdağ Belediyesi bünyesindeki aş evinde bulunan fırın yeri, inşaat çalışmaları müteakiben satın alımı gerçekleştirilen fırın makine sistemi kuruldu. İlk üretimini 15 Ağustos günü gerçekleştirilen ekmekler, Emirdağ Belediyesi aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bedelsiz ekmek dağıtımı planlanmaktadır. Kadim Dostlar grubundan Cihat Nedim Sayın; " Biz Emirdağ'dan başka diyarlarda ekmek kazanan, ta çocukluktan bu yana bir dilim ekmeği paylaşan "Kadim Dostlar" olarak,1 Çalıştayda, "Başka Emirdağ Yok" düsturu ile tek yürek olduk ve böyle hayırlı bir işe vesile olduk. Saatte ortalama 500 ekmek çıkarabilecek kapasitede olan sistemin, maksadı doğrultusunda hizmeti temennisiyle,Emirdağ'ımıza gerekli diğer ihtiyaçlar için bir başlangıç olmasını diliyoruz." dedi.

  • Okunma: 3188

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Hakkı

    BELEDİYEMİZİN BU ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDERKEN İNŞALLAH İHTİYACI OLAN İNSANLAR BURADAN İHTİYAÇLARINI GİDERİRLER.

  • Mevlüt Özçelik

    Emirdğlı hayırseverlerden Allah razı olsun inşaAllah. Hayırlarını kabul etsin. Onların bu fedakârlığı inşaAllah diğer Emirdağlılara örnek olur.