Emirdağ'da İkramiyeli Kamuda İş İmkanı

Haberler / Ekonomi

Emirdağ'da İkramiyeli Kamuda İş İmkanı

Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2.566 TL ile 2.822 TL arasında maaşla kamu personeli alımı yapacak. Afyonkarahisar Emirdağ SYDV personeli yılda 2 kez ikramiye alacak. SYDV başvurusu için son tarih 1 Ağustos 2016 olarak ilan edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Emirdağ SYDV bünyesinde görevlendirilmek üzere bir kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların, üniversitelerin 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İşletme Fakülteleri, İktisat Fakülteleri, Siyasal Bilgiler, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Kamu Yönetimi fakültelerinden mezun olarak en az lisans diplomasına sahip olmaları isteniyor. SYDV adaylarının iyi derecede bilgisayar (Windows,Word, Excel, Powerpoint vb. ofis programları) kullanabiliyor olmaları ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları ilanda yer alıyor. Lisans mezunları için geçerli olan 2016 yılı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Adayların, Web Tasarım sertifikasın ve Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmaları ilanda belirtiliyor. Adayın son 6 ay içinde Emirdağ İlçe sınırlarında ikamet ediyor olması ve bunu ikametgah belgesi ile belgelemesi isteniyor. İşe alınan kamu personelinin en az 5 yıl işten ayrılmayacağını kabul ve taahhüt etmesi isteniyor.

Personel alım ilanına başvurular 1 Ağustos 2016 tarihi itibariyle son bulacak. İlana başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılacak. Afyonkarahisar Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Büro Görevlisi maaşları 2.566 TL ile 2.822 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. Personel Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor.

Afyonkarahisar Emirdağ SYDV Büro Görevlisi ilanına başvuru için tıklayın.

  • Okunma: 10293

Yorumlar (0)Yorum Yap