Emirdağ'da İmalatçı ve Derneklere Hibe

Haberler / Ekonomi

Emirdağ'da İmalatçı ve Derneklere Hibe

T.C. Zafer Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Proje Teklif Çağrıları İlan Edildi. Ajansın 2016 Yılı Proje Teklif Çağrıları kapsamında hazırlanan Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı (YKMDP) ile sürdürülebilir Çevre Mali Destek Programı (SÜÇEP) başvuruları 30 Mart 2016 tarihinde ilan edilmiştir.

Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı (YKMDP)
Özel sektöre yönelik hazırlanan YKMDP kapsamında TR33 Bölgesi’nde sürdürülebilir bir ekonomi için imalat sanayisinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin rekabet gücünün artırılması suretiyle Bölge’nin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanmakta olup 15 Milyon TL hibe dağıtılacaktır. YKMDP kapsamında imalat sanayisinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin Ar-GE inovasyon bilgi ve teknoloji transferi, uluslar arası markalaşma konusundaki projelerine,

Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı (SÜÇEP)
Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik hazırlanan SÜÇEP kapsamında ise TR33 Bölgesi’nde sürdürülebilir bir çevre için modern ve yenilikçi altyapıların tesis edilmesi suretiyle Bölge’nin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanmakta olup 10 Milyon TL hibe dağıtılacaktır. SÜREÇ kapsamında kamu kurumları, belediyeler, il özel idareler, odalar, birlikler, organize sanayi bölgeleri, sivil toplum kuruluşları vb. kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların atık yönetimi, yenilebilir enerji ve enerji verimliliği konularındaki projelere hibe desteği sağlanacaktır.
Programlar hakkında Detaylı bilgi için (http://www.zafer.org.tr/downloads/2016ptcbn.pdf)

Bilgilendirme toplantıları herkesin katılımına açık ve ücretsiz olup toplantılarda programın amacı, öncelikleri, bütçesi ile hibe miktarları, proje sunacaklarda aranan şartlar, uygun proje konuları vb. hususlar hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verilecektir. İlçemizde yapılacak bilgilendirme toplantıları 07/04/2016 Perşembe Günü Emirdağ Kredi yurtlar Kurumu Konferans salonunda saat 10:30’da başlayacaktır.

  • Okunma: 2336

Yorumlar (0)Yorum Yap