Emirdağ'da Kablo Hırsızları Yakalandı

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Kablo Hırsızları Yakalandı

Vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içinde geçirmeleri amacıyla ülke genelinde 80 bin 643 personelin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca, "Türkiye Güven Huzur Uygulaması"nın 9'uncusu yapıldı.

Uygulamanın, başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan kişiler ve araçların yakalanması için bugüne kadar yapılanların en yüksek katılımlısı olduğu belirtildi. Yılbaşı öncesi ve sonrası için halkın can ve mal güvenliği ile huzur ve sükununun sağlanması, meydana gelebilecek asayiş ve terör olaylarını önlemek amacıyla Emirdağ'da ve ilçelerinde gerçekleştirilen uygulamada 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emirdağ'a bağlı Davulga Beldesinde yapılan uygulamada Davulga Jandarma Karakolu'na bağlı ekiplerin uygulamada kablo çaldığı tespit edilen 2 şüpheli 1 adet araç, muhtelif malzeme ve 30 metre kablo ile birlikte yakalandı. Şüpheli 2 şahıstan 1 şahıs tutuklanmış, 1 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

  • Okunma: 5364

Yorumlar (0)Yorum Yap